jamsoft ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 من میخوام یه محصول رو از فروشگاه حذف کنم،ولی به دلیل اینکه در انبار موجودی داره حذف نمیشه،موجودی انبار رو هم نمیشه کم یا صفر کرد!وقتی میخوام موجودی رو صفر کنم پیام خطا میده!مثلا اگه موجودی کالا 5 باشه پیام میده : "شما مقدار كافي قابل استفاده را نداريد. نمي توان 5 را از 0 حذف كرد."لطفن اگه کسی راه حل رو میدونه بگه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 موجودی پیشرفته رو غیر فعال کنین و مقادیر تمام محصولات رو به صورت دستی ( کادر دوم مقادیر ) وارد کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در بهمن 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 موجودی پیشرفته رو غیر فعال کنین و مقادیر تمام محصولات رو به صورت دستی ( کادر دوم مقادیر ) وارد کنین ممنون از راهنمایی..توی تنظیمات باید مدیریت موجودی و موجودی پیشرفته رو غیر فعال میکردم.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .