e.radpour ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 سلام دوستان سایت مشکلی پیدا کرده که زیر شاخه های محصول کار نمی کنهیعنی تو صفحه اصلی اگر روی یک محصول کلیک کنید صفحه اون محصول نمیاد؟http://www.parandelec.ir/index.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 ماژول productcomments رو غیر فعال کنید و تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
e.radpour ارسال شده در بهمن 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 درست شدتشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hcshop ارسال شده در مهر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 ماژول productcomments رو غیر فعال کنید و تست کنیداین ماژول به فارسی چی میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 نظرات ، همین اسم انگلیسی رو تو کادر جستجوی موجود در صفحه ماژول ها بزنید ، ماژول رو براتون پیدا میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hcshop ارسال شده در مهر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2016 سلاممن همین مشکل را دارم و نسخه 1.6.1.5 را نصب کردم و وقتی روی محصول میزنم صفحه توضیحات محصول نمیاد ولی به سبد خرید اضافه میشهاین مشکل از وقتی که محصول داری ترکیب ، اضافه کردم به وجود اومداین ماژور را هم انگلیسی سرچ زدم پیدا نشدممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .