fmmajd ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 سلامتو فرم ثبت نام خبرنامه، باید action چه آدرسی باشه؟ بعد این که متود post/get باشه فرقی داره؟میخوام یه فرم بذارم واسه خبرنامه، فیلدو بذارم آدرس و متد رو هم درست بنویسم اوکیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 آقای بهمن. کمک لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 لینک action باید:{$link->getPageLink('index')|escape:'html':'UTF-8'} باشه و متد هم باید post باشه. متد get از نظر امنیتی مشکل ایجاد میکنه (اطلاعات رو در URL مرورگر درج میکنه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 لینک action باید:{$link->getPageLink('index')|escape:'html':'UTF-8'} باشه و متد هم باید post باشه. متد get از نظر امنیتی مشکل ایجاد میکنه (اطلاعات رو در URL مرورگر درج میکنه) ممنونمپس اگر بخوام از طریق ویجت html اضافه کنم باید یه همچین چیزی باشه:درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 از طریق کدوم ویجت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 از طریق کدوم ویجت؟لئو ویجتیا حالا htmlbox نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 از طریق ویجت لئو نمیشه همچین کاری کرد دوست من! نمیتونید با ویجت های لئو ماژول طراحی کنید. برای این کار باید یک ماژول بنویسید که فرمش رو توی فایل tpl طراحی کنید و هوک بشه و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 از طریق ویجت لئو نمیشه همچین کاری کرد دوست من! نمیتونید با ویجت های لئو ماژول طراحی کنید. برای این کار باید یک ماژول بنویسید که فرمش رو توی فایل tpl طراحی کنید و هوک بشه و ...یعنی فرم رو نمیشه از طریق htmlنوشت.درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 فرم میشه اضافه کرد اما نمیشه پردازش کرد.فرمی که پردازش نشه چه کاربردی داره؟ مثلا میدونیم که به آدرسی فرستاده میشه که پردازش داره. مثل آدرس صفحه ثبت نام یا لاگین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 فرم میشه اضافه کرد اما نمیشه پردازش کرد.فرمی که پردازش نشه چه کاربردی داره؟ مثلا میدونیم که به آدرسی فرستاده میشه که پردازش داره. مثل آدرس صفحه ثبت نام یا لاگین Sent from my Xperia using Tapatalk proممنون.من الان تازه جوابتونو دیدمخب تا اونجایی که من فهمیدم به آدرس ایندکس فرستاده میشه، و توی قالب احتمالا پیاده شده که وقتی با متد پست اطلاعات میاد بره تو خبرنامه.درسته؟ در این صورت اگر فرم به قالب html نوشته شه با اطلاعات درست، ارسال به درستی انجام میشه.البته مشکل حل شد. فرمی که خود میل چیمپ میسازه رو جایگزین کردم. ولی خب بالا بردن اطلاعات عمومی خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 بله درسته. اگر بدونید فرم در جایی پردازش میشه میتونید در بلوک های html به صورت دستی فرم بسازید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .