سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 1- هنگام انتخاب دکمه خرید ارور زیر رو میده . Impossible to add the product to the cart.textStatus: 'parsererror'errorThrown: 'SyntaxError: Invalid character'responseText:Fatal error2- درگاه و ترمینال پرداخت الکترونیکی بانک ملت رو در آخرین ورژن ماژول مربوظه زدم ولی مايول و نماد به پرداخت در سایت نمایش داده نمیشه .3- بعضی وقت ها در هنگام ورود به سایت ارور fatal error رو میده البته وقتی با مرور گر دیگه امتحان میکنم درست میشه . لطفاٌ راهنمایی فرمائید .سایت من : www.satkala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 ماژول zopim رو حذف نصب کنید ببینید درست میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2014 ممنون از پاسخ سریع تون . ماژول زوپیم رو حذف کردم ولی حل نشد .وقتیکوکی های مرورگر رو حذف میکنم وارئ سایت میشه و ولی وقتی خرید رو میزنم همین ارور رو میده و باره دیکه که کیخوام وارد سایت بشم fatal error رو میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 در حال حاضر که من میبینم مشکلتون رفع شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 در حال حاضر که من میبینم مشکلتون رفع شدهممنون از لطفتون با حذف مايول واسط پستی فروتل مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .