akam ارسال شده در بهمن 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 با سلاممن می خواهم از قالب 1.6 استفاده کنم یک سوال : محصولات من به گونه ای هستند که قیمت واحد، براساسیک متر تعیین و نمایش داده می شود اما فروش آنها به صورت شاخه ای و یابسته ای می باشد که هر شاخه و یا بسته بنا به نوع محصول، متراژ خاصی دارد. مثلا یک شاخه 2.80 متر و یا یک بسته 3.213 متر مربع می باشد.....بنابراین باانتخاب یک محصول، کاربر بایستی متراژ مورد نیاز خود را در فیلدی اعلام کند وسیستم بنا به نوع آن محصول، متراژ یک بسته را بداند و کاربر که مثلا 100 متررا وارد کرد، سیستم به او با بسته های 3.213 با توضیح متاسب اعلام کند شمامی توانید 31 بسته یا 32 بسته خرید کنید و پس از انتخاب کاربر از این دوگزینه، سیستم قیمت واحد یک متر را ضربدر 31 بسته و ضربدر 3.213 بنماید و بهمشتری قیمت را اعلام کند...برای این موضوع چه کاری می شود کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 سلاممیشه متراژ یا ابعاد رو در نام محصول بیاریدمثلا پنل چوبی 2.80متر : قیمت 17000تومنبعد مشتری هر چند تا خواست انتخاب کنه اگه هر محصول چندین حالت داره، از ترکیبات استفاده کنیدپنل چوبی1- 2.802- 3.203- 2.50و برای هر کدوم قیمت رو مشخص کنید سپس مشتری هر تعدادی که لازم داشت رو انتخاب میکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در بهمن 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 سلاممیشه متراژ یا ابعاد رو در نام محصول بیاریدمثلا پنل چوبی 2.80متر : قیمت 17000تومنبعد مشتری هر چند تا خواست انتخاب کنه اگه هر محصول چندین حالت داره، از ترکیبات استفاده کنیدپنل چوبی1- 2.802- 3.203- 2.50و برای هر کدوم قیمت رو مشخص کنید سپس مشتری هر تعدادی که لازم داشت رو انتخاب میکنه موفق باشیدبا تشکر از پاسخ این راه خوبی است اما در بازار، قیمت واحد براساس متر است و نمی توان به مشتری قیمت ها را براساس شاخه و یا بسته اعلام کرد.بایستی قیمت ها براساس یک متر اعلام شود اما همانطور که گفتم محاسبه داشته باشیم. فایلی را ضمیمه کردم.لطفا مطالعه فرمایید.محاسبه مبلغ شاخه.xls نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 ببینید در پرستا بخش قیمت دادن محصول زیر قیمت محصول نوشته قیمت به ازایاینجا میتونید بزنید قیمت به ازای هر متر مربع و قیمتش رو تعیین کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 ببینید در پرستا بخش قیمت دادن محصول زیر قیمت محصول نوشته قیمت به ازایاینجا میتونید بزنید قیمت به ازای هر متر مربع و قیمتش رو تعیین کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proممنون از پاسخ، بله دقیقا جای خوبی هست و این کار را انجام دادم.مثلا : قیمت واحد : 10 تومانقیمت محصول : 20 تومان به ازای یک بسته اما اولا جای توضیح ندارد...من باید توضیح برای مشتری بذارم که مثلا یک بسته می شود 2 متر مربع، پس می شود 2*10دوما مشکل اصلی این است که هنگام اضافه به سبد خرید: مثلا 10 عدد - چیزی که به سبد خرید اضافه می شود این است : 10 عدد از قیمت واحد که می شود 10*10 = 100که بایستی این گونه باشد : 10 عدد را که انتخاب کرد.در سبد خرید اضافه شود : 10 عدد بسته 2 متر مربعی با مبلغ 200 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 فکر میکنم شما معکوس انجام دادینقیمت واحد ۲٠قیمت محصول ۱٠ تومان به ازای هر بسته دومترمربعیحالا مشتری ۱٠ بسته خریداری میکند. ۱٠٭۲٠ = ۲٠٠ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در اسفند 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 پیش مالیات قیمت عمده فروشی پیش مالیات خرده فروشی قانون مالیات قیمت خرده فروشی با مالیات قیمت واحد ............ به ازای ................ این موارد چطور تکمیل کنم که قیمت واحد منبراساس یک متر باشد و قیمت محصول من که 2 متری هست، محاسبه شود و نیز تعدادی کهمشتری می خواهد، تعداد محصول باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 عمده فروشی قیمت خرید شماستپیش مالیات خرده فروشی قیمت یک بسته هست که میشه ۲٠ تومانمالیات اگه دارین اعمال کنین تا فیلد بعدی که قیمت با مالیات هست خودش تکمیل بشهقیمت واحد هم ۱٠ تومان به ازای یک متر مربع Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 عمده فروشی قیمت خرید شماستپیش مالیات خرده فروشی قیمت یک بسته هست که میشه ۲٠ تومانمالیات اگه دارین اعمال کنین تا فیلد بعدی که قیمت با مالیات هست خودش تکمیل بشهقیمت واحد هم ۱٠ تومان به ازای یک متر مربع Sent from my Xperia using Tapatalk proبا تشکر، اگر بخواهم این مورد را به صورتی که در پست دوم در یک فایل اکسل شرح دادم، اضافه شود، چطور باید اقدام کنم و با چه هزینه و زمانی انجام می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .