mohandes ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 با سلامدوستان تاريخ و ساعت پرستاي من به هم ريخته است.به طور مثال مشتري ساعت 3 عضو سايت شده ولي ميزنه ساعت 21 و در مورد سفارش هم اين موضوع صدق ميكند.ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد.نسخه پرستا:1.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 سلامفکر میکنم مشکل از سرور شماست. تیکت بزنید تا بررسی کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohandes ارسال شده در بهمن 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 با سلامرامتين جان سرور من تبيانه فكر نميكنم مشكل از اون باشد.احتمال ديگري براي اين مشكل ندارين؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 از تنظیمات جغرافیا، یا لوکال فروشگاه نگاه کنین، ببینین روی تهران یا ایران ست شده باشهولی ساعت هاست و تاریخ اون مهم هست که درست ست شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 بومی سازی » بومی سازیمنطقه پیش فرض رو چک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohandes ارسال شده در بهمن 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 با سلام و تشكر از دوستانهمه موارد لازم روي ايران و تهران تنظيم بود.لذا هنوز مشكل پابرجاست و تاريخ و ساعت رو به درستي نمايش نميدهد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 پس ساعت سرور تنظیم نیست.فکر میکنم اگه یک phpinfo روی هاست بگیرید معلوم میشه ساعت سرور چند هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2018 سلام من همین مشکل رو دارم تاریخ و ساعت ثبت سفارش درست هست ولی تاریخ و زمانی ک مشتری عضو میشه رو اشتباه میزنه . چطوری باید درست کنم تیکت زدم سرور و ساعت سرور به درستی تنظیمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .