benhor ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 با سلامقالب سایت رو عوض کردماما دیگه محصولات در صفحه اصلی نشون داده نمیشه!حتی دیگه قالب پیش فرض هم ندارم تا برگردونمافزونه ها رو هم غیر فعال کردم نشد که نشدتو صفحه اصلی شاخه ها رو دارم اونو میزنی محصول میاد اما تو صفحه اصلی هیچی ندارمدر ضمن مدیریت رو کامل دارم اما فقط مشکل ت بخش فروشگاه وت صفحه اصی هستشhttp://inamad.ir/shop/index.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 سوالتون رو در چند جا نپرسین ، وگرنه اخطار دریافت میکنید . موقع نصب یک قالب ببینید اون قالب با چه نسخه ای پرستاشاپ سازگاره و رو چه نسخه ای دارین نصب میکنید . همچنین فایل زیپ قالب رو باید ایمپورت کنید و نباید آنزیپ کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
benhor ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 سوالتون رو در چند جا نپرسین ، وگرنه اخطار دریافت میکنید . موقع نصب یک قالب ببینید اون قالب با چه نسخه ای پرستاشاپ سازگاره و رو چه نسخه ای دارین نصب میکنید . همچنین فایل زیپ قالب رو باید ایمپورت کنید و نباید آنزیپ کنید . نسخه پرستا 1.5.6 هستشمن با ماژول وارد سازی نصبش کردماگر میتونید درستش کنید بگید هزینش رو هم تقبل میکنمچون واقعا کلافم کرده-دیگه قالب پیش فرضم ندارمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .