hidden ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 سلامدوستان سایت من با اینترنت اکسپلورر به شدت مشکل داره و قالب بسیار بد باز میشه هم صفحه اصلی هم صفحه محصولات سایت به هم ریخته هستمشکل کجاست ؟ تو نسخه دمو این مشکل نیست ! ممنون میشم راهنمایی کنیدلینک سایت اصلیwww.iroption.comلینک محصولwww.iroption.com/aluminum-volume-air-conditioning-206.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_amini2 ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 سلامدوستان سایت من با اینترنت اکسپلورر به شدت مشکل داره و قالب بسیار بد باز میشه هم صفحه اصلی هم صفحه محصولات سایت به هم ریخته هستمشکل کجاست ؟ تو نسخه دمو این مشکل نیست ! ممنون میشم راهنمایی کنیدلینک سایت اصلیwww.iroption.comلینک محصولwww.iroption.com/aluminum-volume-air-conditioning-206.htmlمنم همین مشکل رو تو سایتم دارمخیلی جستجو کردم ولی جواب خوبی پیدا نکردماز IE دیگه کلا نا امید شدم ولی این موضوع خودش می تونه باعث از دست دادن یه تعداد مشتری هم بشهامید وارم کارشناسان سایت بتونن کمکی بهمون بکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 احتمالا با اینترنت اکسپلورر نسخه قدیمی چک کردید. با اینترنت اکسپلورر 8 به بالا هیچ مشکل عمده ای وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .