aminsamie ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 باسلام پرستا رو نصب کردم الان هیچ ایمیلی ارسا ل نمیکنه حتی تست از info استفاده میکنم و فرمت php چیکار کنم؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 ازتنظیمات smtp هاست استفاده کنیدنو اصلاحیه ایمیل رو نصب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminsamie ارسال شده در بهمن 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 ازتنظیمات smtp هاست استفاده کنیدنو اصلاحیه ایمیل رو نصب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro اصلاحیه ایمیل رو در بازارچه پیدا نکردم از هاست رایگان ( هاستینگر ) استفاده میکنم و تنظیم نمیشه و ارور میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 بارها گفتیم هاست رایگان بدرد پرستا نمیخوره دوست من! حتی خیلی از هاست های پولی هم توان پشتیبانی پرستا رو ندارن چه برسه هاست رایگان که پر از محدودیته! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده