moein170 ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 با سلام من میخواستم تصاویر در قسمت نمایش کالا شبیه سایت زیر باشه http://www.classics.com.tr/en/product/46/lips-lipstick-perfect-lasting-lipstick/1 البته قسمت بزرگ شدن عکس هنگام عبور ماوس لازم نیست فقط اون بخشی که مربع های کوچیک هستن و با کلیک روی اونا تصویر همرنگش جایگزین تصویر اصلی میشه.هزینه این تغییر چقدر میشه؟من از پرستاشاپ 1.6 استفاده میکنم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 خود سیستم که نمیتونه تشخیص بده.شما باید برای هر رنگی یه عکس بذارید. بعد با انتخاب اون رنگ عکس عوض میشه. نیاز به ماژول هم نیست. از امکانات پیش فرضه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moein170 ارسال شده در اسفند 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 خود سیستم که نمیتونه تشخیص بده.شما باید برای هر رنگی یه عکس بذارید. بعد با انتخاب اون رنگ عکس عوض میشه. نیاز به ماژول هم نیست. از امکانات پیش فرضهمن میخوام یک تصویر در وسط باشه و مربع های کوچک در کادر کناری. ولی اگر از امکانات پیشفرض ستفاده کنم کلی عکس د صفحه قرار میگیره که باعث شلوغی میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 خود سیستم که نمیتونه تشخیص بده.شما باید برای هر رنگی یه عکس بذارید. بعد با انتخاب اون رنگ عکس عوض میشه. نیاز به ماژول هم نیست. از امکانات پیش فرضهمن میخوام یک تصویر در وسط باشه و مربع های کوچک در کادر کناری. ولی اگر از امکانات پیشفرض ستفاده کنم کلی عکس د صفحه قرار میگیره که باعث شلوغی میشه.یعنی منظورتون اینه که وقتی برای بار اول صفحه محصول لود میشه، فقط یه عکس بیاد نه همه؟ یه راهی واسش هست حتما. ولی من نمیدونم. بذارید مدیرا میان میگن بهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moein170 ارسال شده در اسفند 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 خود سیستم که نمیتونه تشخیص بده.شما باید برای هر رنگی یه عکس بذارید. بعد با انتخاب اون رنگ عکس عوض میشه. نیاز به ماژول هم نیست. از امکانات پیش فرضهمن میخوام یک تصویر در وسط باشه و مربع های کوچک در کادر کناری. ولی اگر از امکانات پیشفرض ستفاده کنم کلی عکس د صفحه قرار میگیره که باعث شلوغی میشه.یعنی منظورتون اینه که وقتی برای بار اول صفحه محصول لود میشه، فقط یه عکس بیاد نه همه؟ یه راهی واسش هست حتما. ولی من نمیدونم. بذارید مدیرا میان میگن بهتونبله منظورم همینه کاملا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 ولی به نظرم یه چیز دیگه منظورتون هست . ببینید دوست عزیز توی نمونه ای که شما مثال زدین برای اون محصول ابتدا در کادر تصویر یک تصویر به عنوان زمینه قرا میگیره و زمانی که شما رنگ دیگه ای را انتخاب میکنید تنها رنگ اون قسمتی ابتدایی کالا تغییر میکنه . نمونه این کار را قبلا خودم برای یکی از دوستان میخواستم که البته اون میخواست یک اتاق در زمینه قرار بگیره و فقط رنگ استیکری که روی دیوار اون اتاق قرار گرفته تغییر کنه . این کار به صورت پیشفرض امکان پذیر نیست مگر اینکه دوستان بتونند با ماژول یا قالب خاصی این کار را انجام بدند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moein170 ارسال شده در اسفند 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 ولی به نظرم یه چیز دیگه منظورتون هست . ببینید دوست عزیز توی نمونه ای که شما مثال زدین برای اون محصول ابتدا در کادر تصویر یک تصویر به عنوان زمینه قرا میگیره و زمانی که شما رنگ دیگه ای را انتخاب میکنید تنها رنگ اون قسمتی ابتدایی کالا تغییر میکنه . نمونه این کار را قبلا خودم برای یکی از دوستان میخواستم که البته اون میخواست یک اتاق در زمینه قرار بگیره و فقط رنگ استیکری که روی دیوار اون اتاق قرار گرفته تغییر کنه . این کار به صورت پیشفرض امکان پذیر نیست مگر اینکه دوستان بتونند با ماژول یا قالب خاصی این کار را انجام بدند .با سلام و تشکر خب شما خودتون نمیتونید اینکار و برای من انجام بدین؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 نه متاسفانه من نه طراح هستم و نه برنامه و ماژول نویس . بایی منتظر نظر مدیران بمونید و یا به بازارچه درخواست بدین ببینید میتونند این کار را بکنند یا نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 اگه عین این چیزی که ادرس دادین می خواین رو فقط از طریق شخصی سازی می تونین داشته باشینمراجعه به بازارچه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 کاری که سایت لینک شده کرده اینه که یک عکس رو توی فتوشاپ رنگ بندی های مختلفش رو انجام دادهشما هم باید یک عکس رو ادیت کنید و رنگ بندی های مختلفش رو ایجاد کنید سپس در بخش ترکیبات ترکیب رنگ درست کنید و به هر رنگ تصویر مربوطه ش رو بدید اینطوری با انتخاب هر رنگ تصویر مربوطه نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 آهان بله درسته ببخشید من زیاد دقت نکردم . چون قبلا اون مورد رو دیده بودم فکر کردم که این هم مشابه اون هست . چون توی اون نمونه ای که من گفتم وقتی قصد ذخیره عکس را داشتیم تنها عکس زمینه ذخیره میشد که بدون رنگ بود. ولی این سایتی که دوستمون قرار دادند همون طوری هست که ادمین عزیز فرمودند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .