سات کالا Satkala.com ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 مقایسه پرستاشاپ با فروشگاه ساز حامد به نظرتون فروشگاه ساز حرفه ای حامد بهتر است یا پرستا شاپ با ماژولهای حرفه ای و قالب حرفه ای ؟ چون از لحاط قیمت تقریباً برابر می باشند . لطفاً مزایا و معایب ذکر شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 پرستاشاپ رایگانه و فروشگاه حامد و سایر در این حد نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اسفند 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 ممنون از راهنمایی تون درسته پرستا شاپ رایگانه ولی قالب ها و ماژول هایی که نیاز داره تقریباً به همون قیمت تموم میشه که فروشگاه حرفه ای حامد هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 فروشگاه این دوستمون رو ندیدم، ولی تیم توسعه بین المللی که پشت پرستاشاپ هست رو حامد و بچه محل های دیگه هم نمی تونن باهاش رقابت کنن!کل امکانات پرستاشاپ رو ندید بگیرین، آپدیت ماژول ها رو فقط در نظر بگیرین، حالا مقایسه کنین با یه سایت که یه بار نوشتن و کد کردن و دیگه آپدیت نمی شه یا رایگان نیست ، سورس نمی دن و هزار تا دنگ و فنگ دیگه، قیمت قالب ها هم همه گرون نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 سلاممن با فروشگاه ساز حامد کار کردم این بند ه خدا که فروشگاه ساز حامد هست انگار ی کپی دقیق از روی پرستاشاپ برداشته من با ورژن های قدیمی اش که کار کردم دقیقا این پرستا شاپ می موند ولی به نظر من پرستا شاپ خیلی حرفی تر هست تا اون این فروشگاه ساز دقیقا این نسخه کرک شده پرستاشاپ هست که تو اش تغییرات دادن و دوست خوب این فروشگاه ساز حتی قابل مقایسه با پرستاشاپنیست ..پرستا شاپ یکی از بهترین فروشگاه سازی های دنیا هست و مطرح .. که اصلا این دو تا رو به نظر من نمیشه با هم مقایسه کرد تفاوتشون مثل بنز می مونه در مقابل پیکان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .