film2serial ارسال شده در اسفند 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 با سلام من واسه نصب مشگل دارم داخل این قسمت دوستان میتونن راهنمایی کنن بعد کلی درخواست خودشون یه دیتابس ایجاد کردن و باید الان برم به چه ادرسی واسه نصب http://upload7.ir/imgs/2014-12/44815100550037817252.jpg اینم لینکه دیتابس که ساختن واسم من اولین باره دارم اینکارو انجام میدم و اینکه اطلاعات چندانی ندارم اموزشش رو گرفتم همون قسمت اول مشگل دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 شما برای نصب باید اسم دیتابیس، یوزرنیم و پسورد رو بدونید.بعد فایل فشرده پرستا رو آپلود میکنید تو هاستتون و اکسترکت میکنید همونجا.حالا برید به آدرس site.com/installمرحله اول زبان رو فارسی انتخاب کنید، بعدش دیگه خودش میگه چه کار باید بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در اسفند 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2014 سلام ممنون از پاسختون حل شد عالی فقط دوست عزیز موقع نصب قالب میگه احتیاج به دایرکتوری هست مطلب چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2014 سلام ممنون از پاسختون حل شد عالی فقط دوست عزیز موقع نصب قالب میگه احتیاج به دایرکتوری هست مطلب چیهنمیدونم والا.ولی برای نصب قالب بهترین روش اینه که فایل فشره قالبو (بدون پوشه راهنما) از طریق اف تی پی تو مسیر themes آپلود کنید. بعد از قسمت نصب قالب، یه جا هست میتونید انتخابش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .