amin233 ارسال شده در فروردین 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2012 با سلاماين ماژول كه برا من خيلي خوب بود و به كارم اومد و كارم را راحت كرد و به نظر من بسيار كاربردي استاهل فن ميدونند كه چقدر كاربردي استاز تو تالار اصلي پيداش كردممن الله توفيقseoupdater_v0.3.1.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 دمتون گرم من این ماژول رو نصب کردم اگه یه توضییحی در باره تنظیمانش بدین ممنون میشم.و این کلمات کلیدی کجا اضافه میشن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 این ماژول میتونه کار شما رو سریعتر کنه ولی باید بدونید یک ماژول هیچ وقت نمیتونه به خوبی یک انسان کلمه کلیدی مناسبی برای یک محصول انتخاب کنه و باید تو کار با این نوع ماژول ها دقت کافی رو داشته باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در فروردین 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 با سلام و احتراماين ماژول براي 1.3 است ولي اگه تو خود تالار اصلي پرستا سرچ كني شايد1.4 هم باشه كما كه شايد بچه هاي همين سايت بتونند تبديلش كنند به 1.4اما روش كار به اين صورته كه مانند بقيه ماژول ها نصب ميشه و تو تنظيماتش كه ميريم ميتونيم براي قسمت متا تك و كلمات كليدي بصورت دسته اي و گروهي وارد كنيم و جالب اينكه براي متا تك نام كالا و برايكلمات كليدي نام شاخه ها و زير شاخه ها رو قرار ميدهدراستش كسي كه نياز به اون داشته باشه و مفهوم سئو و كلمات كليدي رو بدونه ،به كارش مياد واگر نه قبلش در اين باره يكمي مطالعه كنيد و بعد سراغ اين برنامه بياييد با تشكر (ببخشيد اگه نتونستم توضيح بدهم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .