moghimi ارسال شده در اسفند 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2014 قالب minimal_theme پرستاشاپ 1.6 این قالب رو به قصد ترجمه و بومی سازی برای فروش آماده کرده بودم که نظرم عوض شد، علت هم کم بودن قالب های رایگان نسخه 1.6 هست، نیاز مالی آنچنانی به ترجمه قالب و ماژول ندارم، این قالب هم برای تفریح و کمک به سایر کاربرای پرستاشاپ انجام دادم، امیدوارم لذت ببرید. توجه: حق حذف کپی رایت ترجمه و بومی سازی من رو ندارید. مزایا: رسپانسیو، کد نویسی روان و سایر امکانات بدون ماژول اختصاصی بر پایه نسخه دیفالت، خوبی این قالب این هست که می تونین با ماژول های نسخه دیفالت ، روی این قالب کار کنین!استفاده از این قالب در انجمن های دیگه بدون ذکر منبع و نام مترجم و درج لینک این تاپیک ممنوع است. دمو نسخه انگلیسی تاریخ انتشار قالب minimal: 13 آذر 93 منبع: انجمن گفتگوی ایرانminimal_theme.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l36320 ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 با سلام و تشکر از زحمتی که کشیدینفقط یک سوال داشتم ، چطور میشه این فاصله ای رو که در عکس مشخص کردم رو کم کرد؟ فضای خالی بالای سایت بیش از حد به نظر میرسه ، تو نسخه انگلیسی قالب این فضای خالی کمتر استبه ذهن خودم رسید که ارتفاع عکس لوگو رو کمتر کنم اما بی تاثیر بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 با سلام و تشکر از زحمتی که کشیدینفقط یک سوال داشتم ، چطور میشه این فاصله ای رو که در عکس مشخص کردم رو کم کرد؟ فضای خالی بالای سایت بیش از حد به نظر میرسه ، تو نسخه انگلیسی قالب این فضای خالی کمتر استبه ذهن خودم رسید که ارتفاع عکس لوگو رو کمتر کنم اما بی تاثیر بوداگه آدرس سایت رو لطف کنید شاید منم بتونم کمکی بهتون بکنم . چون من قالب رو نصب ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 احتمالا لوگو طراح کوچک تر از لوگو پرستاشاپهولی ادرس رو بزارین تا اندازه رو بهتون بگیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l36320 ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 رو لوکال نصب کردماون فاصله با تغییر اندازه لوگو درست شدیه چیز دیگه اینه که مثل قالب دیفالت اعداد رو فارسی نشون نمیده و تو نوار افقی بالا فونت به نظر کمی کوچیکه ، چطور میشه تغییر ایجاد کرداگه در این مورد یه راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 کاش بهنام عزیز حداقل یک دمو از نسخش توی یک هاست رایگان نصب میکردی نا بتونم منم یه راهنمایی بکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 تغییر فونت هم با ایجاد تغییر در فایل fa.css هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l36320 ارسال شده در اسفند 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلامقسمت پایین قالب یه شکستگی داره تو عکس مشخصهچطور میشه برطرفش کرد؟ که به صورت یه خط ممتد در یبادممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 آدرس سایت رو ندادین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l36320 ارسال شده در اسفند 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 آدرس سایت رو ندادین؟هنوز روی هاست نصب نکردم ، در حال حاضر رو لوکال نصبه ، میخوام وقتی کامل شد به هاست انتقال بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
desatir7316 ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلاممن قالب رو انتخال می کنمذخیره رو می زنم می نویسه "تصویر موجود نیست" روی لوکال دارم تست می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 آموزش نصب قالب رو سرچ کنین و مطابق آموزش پیش برید، قالب رو تست کردم مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .