alitaala ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 با درود.من میخوام داخل سایتم مطلب بذارم.مثلا فرض کنید میخوام مطلبی بذارم به عنوان راهنمای خرید تلویزیون... خوب من نمیدونم چکار کنم چون که این یه محصول نیست که بخوام داخل قسمت کاتالوگ>محصول برم...یعنی میخوام بالای سایت یعنی کنار منوها (منو افقی بالا) یه منو به اسم مقالات درست کنم و تو اونجا مطالغبم رو قرار بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 سلاماز بخش cms (مدیریت محتوا) استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 سلام ،میتونید از ماژول بلاگ دهی استفاده کنید تو فروشگاهتون ، نمونش تو بازار هست فکنم...کاملترینشونم اسمارت بلاگه که میتونید از بازار درخواست فارسی سازیشو بدید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alitaala ارسال شده در اسفند 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 سلام ،میتونید از ماژول بلاگ دهی استفاده کنید تو فروشگاهتون ، نمونش تو بازار هست فکنم...کاملترینشونم اسمارت بلاگه که میتونید از بازار درخواست فارسی سازیشو بدآخه میخوام روی سایتم به صورت مستقیم بذارم نه اینکه مشتریان برن داخل وبلاگ.چون میخوام روی سایتم مستقیم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 اینهایی که عرض کردم به صورت مستقیم هستن و هوک و جایگاه مخصوص خودشون رو توی صفحه ی فروشگاه دارن مثل سایتهای مشهور فروشگاهی ، پیشنهاد میکنم یه سرچ توی انجمن و یا بازار بزنید متوجه میشید منظورم رو... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .