nses ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 سلامآیا راهی هست که شاخه های خالی در بلوک شاخه ها و منو و کلا همه جا نمایش داده نشن؟ واکنش ها : mimgolestan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 شاخه های خالی رو غیرفعال کنید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nses ارسال شده در اسفند 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 شاخه های خالی رو غیرفعال کنید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro این که میشه پاک کردن صورت مسئله!فروشگاهی دارم راه اندازی میکنم با بیش از 5000 محصول و حدود 300 شاخه! نمیشه یکی یکی اینا رو چک کرد که ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 سلاماین کار نیاز به بررسی و تغییر در هسته داره. از تنظیمات پرستاشاپ چنین امکانی وجود نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 در پرستا ۱.۵ و ۱.۶ در منوی کاتالوگ (فهرست محصولات) یک زیرمنو با عنوان پیگیری یا بازرسی وجود داره که اطلاعات زیادی در اختیارتون میذارهاز جمله تعداد و نام شاخه های خالیمحصولات بدون فروشمحصولات غیرفعال Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nses ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 سلام و تشکر از دوستانگفتم شاید ماژولی چیزی وجود داشته باشه...ظاهرا باید خودم دست به کار بشم و تو کدها دست ببرم. بعدا نتیجه رو اینجا هم میزارم تا اگر کسی دیگه نیاز داشته استفاده کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 شما نگاهی به بخشی که گفتم کردین؟ همونجا غیرفعال میشن و هر وقت محصول اضافه کردین باید فعال کنینیک بار این کار رو انجام بدین مشکلتون کم میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimgolestan ارسال شده در شهریور 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2017 سلام و تشکر از دوستان گفتم شاید ماژولی چیزی وجود داشته باشه... ظاهرا باید خودم دست به کار بشم و تو کدها دست ببرم. بعدا نتیجه رو اینجا هم میزارم تا اگر کسی دیگه نیاز داشته استفاده کنه. بررسی شما به نتیجهای رسید؟ من هم تنوع شاخههام خیلی بالاست و چک کردن همه اونها عملا غیرممکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .