hidden ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 سلامدوستان من درگاه سایت جهان پی رو گرفتم با ماژول عمومی جهان پی کد api رو میزنم خطا میزنه با جهان پی صحبت کردم طبق فایل ضمیمه شده باید ماژول پرداخت نوشته بشه ممنون میشم کمک کنید.php-soap-new-webservice.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 درخواستتون رو به بازارچه بدین براتون بنویسن، فایل ضمیمه رو هم پیوست کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 داداش ماژول اختصاصی بنده که نیست خیلی ها میخان استفاده کنند اگر قراره هزینه ای داده بشه حداقل چند نفر بدیم که به یک نفر فشار نیاد و بعد ماژول عمومی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 کل بحث سر همین فشاره!پس توی همین تاپیک اعلام کنین ببینین دوستان دیگه ای هم شاید بخوان این ماژول رو، برای نسخه 1.6 می خواین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 بله برای نسخه 1.6 میخواماین ماژول همون ماژول جهان پی هست اما نسخه اختصاصی جهان پی هست که اموزش نوشتن ماژولش توی فایل پیوست پست اول کاملا توضیح داده شده و عزیزانن برنامه نویس خود استاد هستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 اختصاصی و معمولی اش رو نمی دونم، من دارم اینجا ازش استفاده می کنم، لینک استفاده البته با خود طراح صحبت کردم و لطف کرد برام با نسخه 1.6 سازگارش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 اختصاصی و معمولی اش رو نمی دونم، من دارم اینجا ازش استفاده می کنم، لینک استفاده البته با خود طراح صحبت کردم و لطف کرد برام با نسخه 1.6 سازگارش کردعزیز مشکل بنده این نیست که ماژول با 1.6 ست بشه و کار بکنه...شما اکانت اختصاصی مربوط به بانک سامان رو ندارید که مربوط میشه به پنل جهان پی بنده 10 هزار ت دادم به جهان پی و اکانت اختصاصی برام گرفته اند هرکی هم اکانت اختصاصی بگیره نمیتونه از ماژول جهان پی که مربوط به بانک ملت و پرداخت شاپرک هست استفاده کنه باید یه ماژول مرتبط با کدی که ضمیمه کردم نوشته بشهبنده میخوام با نام و لوگوی خودم پرداخت ها رو توسط واسط جهان پی از طریق بانک سامان انجام بدم. همه چیزش ردیف شده api هم گرفتم فقط مونده ماژولش نوشته بشه به جهان پی گفتم گفت فعلا طراحی ماژول برای درگاه های اختصاصی توسط جهان پی در دستور کارشون نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 خب ده هزار تومن می دادین بانک ملت و درگاه مستقیم می گرفتیناین چه بهانه ایه که در دستور کار نیست!آیا گرفتن پول در دستور کار هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 خب ده هزار تومن می دادین بانک ملت و درگاه مستقیم می گرفتیناین چه بهانه ایه که در دستور کار نیست!آیا گرفتن پول در دستور کار هست؟بعد از حدود 50 روز به ما api دادنالان 4-5 روزی هست گفتند تا 15 روز اگر فعال نشه خود بانک سامان api شمارو میبنده... فکر کنم 9-10 روز وقت دارم برای اینکه فعالش کنم و استفاده کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 پس باید براتون بنویسنفکر کنم قوانین انجمن اینجوریه که یه ماژول به یک دامنه می دن و پولش رو هم می گیرن، مشارکت هم برای کم شدن قیمت طراحیهنمی دونم باز دوستان بگن ، من تا حالا تاپیک مشارکت رو نخوندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 در صورتی که مشارکتی ماژول ساخته بشه همه میتونن پرداخت سامان رو با 10 ت بگیرن و ماژول رو نصب کنند استفاده کنند و فقط 1 % کارمزد بابت سفارش های سایتشون به جهان پی بدن.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در خرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 سلام دوستان خبری از این ماژول اختصاصی سامان جهان پی نیست؟منم احتیاج دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 بنده اکانت جهان پی رو گرفتم برای ماژول اصلا پشتیبانی نکردن و هر روز زنگ میزدم میگفتن طراحی به عهده ما نیست و با دعوا 10 ت پرداختی رو ازشون گرفتم و اصلا پیشنهاد نمیکنم جهان پی رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 من ازشون درگاه داشتم تیکت زدن که درگاه اختصاصی میدیم فقط 25 بدین خریدم الان هم میگن شما باید ماژولش داشته باشین ماژولشم که نیست میگن میتونین از شرکت های دیگه درگاه بگیرین به همین راحتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 من ازشون درگاه داشتم تیکت زدن که درگاه اختصاصی میدیم فقط 25 بدین خریدم الان هم میگن شما باید ماژولش داشته باشین ماژولشم که نیست میگن میتونین از شرکت های دیگه درگاه بگیرین به همین راحتیبه بنده گفتن مشکلی نیست درگاه تا اماده بشه براتون پشتیبان سایت جهان پی قسمت طراحی براتون مینویسن و از این حرفا بعد از 2.5 ماه درگاه اماده شد هر روز میگفتند هنوز بانک سامان تایید نکره ! بعد هرچی تیکت زدم دری وری جواب میداد تا مدیرشون به بنده گفت به ما مربوط نیست ما api میدیم فقط طراحی به ما مربوط نیست از بیرون باید سفارش بدید و در دستور کار ما نیست که بخوایم ماژلی طراحی کنیم ! حساب کاربری من رو هم فیر فعال کردن که چرا باهاشون بد حرف زدم ! زنگ زدم پشتیبانی شماره کارت گرفت 10 ت پول درگاه رو برگشت بده 20 روز شد برگشت ندادن ! دوباره ز زدم شستم انداختم رو بند همون روز برگشت دادن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 ماژول سامان موجوده و فکر میکنم با اطلاعاتی که از جهان پی میگیرین میتونید استفاده کنید.تست کنید شاید جواب بگیرید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 ماژول سامان موجوده و فکر میکنم با اطلاعاتی که از جهان پی میگیرین میتونید استفاده کنید.تست کنید شاید جواب بگیرید Sent from my Xperia using T فقط apiمیدهو ماژول باید تهیه کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .