farbodmahini ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 سلام دوستانمن اسکریپت فارسی رو از همین سایت دانلود کردم و در سایت با زبان فارسی نصب کردم ولی وقتی وارد مدیریت شدم فقط منو سمت راست فارسی بود ، ولی قسمت داخلی و بدنه مدیریت زبان انگلیسی بودش ؛ لطفا راه حل بگید ! یه قالب هم اپلود کردم و نوشت فعال شدش ولی فعال نشده بود ، مشکلش چیه؟! ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 سلاماز منوی بومی سازی ، زبان فارسی رو به روز رسانی کنید مشکل قالب هم نیاز به بررسی داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodmahini ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 زبان بومی سازی هم فارسیه ، ولی بازم مشکل داره ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 دقت کنید دوست عزیز ، چیزی که دوستان نوشتن رو با دقت بخونید و بفهمید که چی نوشتن بعد بگین مشکل دارم باز . نوشتن که : از منوی بومی سازی / ترجمه ها ، در ای نصفحه در وسط صفحه ، زبان فارسی را بروزرسانی کنید . یعنی زبان فارسی را انتخاب و دکمه بروزرسانی را بزنید . مشکلتون رفع میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodmahini ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 ممنون از راهنماییتون ولی امکان انتخاب زبان فارسی در اون بخشی که ذکر کردین نیست ، این ارور رو نوشته : Cannot connect to the PrestaShop website to get the language list. مشکل از کدوم قسمت هاست هست ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 مشکل اینه که هاستتون احتمالا اجازه allow_url_fopen رو بسته و پرستا درست نصب نشده و زبان هم به روز نمی شود Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .