heydar11 ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 سلامدوستان من میخوام یه فروشگاه با پرستا شاپ راه بندازم .سوالم اینه که : آیا پرستا شاپ این امکان رو داره که هر کس بتونه تو فروشگاه شما عضو بشه و یه صفحه (برگه ) اختصاصی برای خودش تو سایت درست کنه که محصولاتشو اونجا برای فروش به نمایش بزاره. هر کاربر امکان گذاشتن محصول تو صفحه خودش رو داشته باشه. پیشاپیش از توجهتون سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 پرستاشاپ چنین امکانی رو نداره ، مگر اینکه با ماژول چنین امکانی رو بتونید پیاده کنید که با توجه به سخت بودن نوشتن چنین ماژول هایی ، بسیار گران خواهد بود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 ماژول مارکت رو دانوش جان دارن مینویسن و تا جایی که من در جریانم همین کار رو میکنه تقریبا واکنش ها : ArasWeb 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heydar11 ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 ماژول مارکت رو دانوش جان دارن مینویسن و تا جایی که من در جریانم همین کار رو میکنه تقریبامشخص نیست کی آماده میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 با ایشون تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ArasWeb ارسال شده در مرداد 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2016 سلامآیا بلاخره این ماژول مارکت حاضر شد ؟؟؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .