moghimi ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 با سلام به دوستانماژول فروش ضربدری من ورژن v0.9.3 هست کهبعد از اصلاح یه تیکه از ترجمه اش، دیگه تو صفحه پیداش نیست و کار نمی کنه، تو صفحه آخر که پرداخت باید بشه، بود، که نیستممنون می شم راهنمایی کنین قبل از این هم محصولات هم شاخه رو تعدادش رو تغییر داده بودم سه 4 روزی نبود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 نمیشه که 3 روز باشه و سه روز دیگه نباشه و بعد دوباره باشه غیر منطقیه . کش پرستاشاپ رو از پارامترهای پیشرفته / کارایی خالی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2014 درود بهمن جان این کارا رو کردم، شما یه لطف کنین نگاه کنین، ماژول فعاله رو 6 تا تنظیمهعبارت توصیه می شود رو تغییر دادم به خریداران این محصول، کالاهای زیر را نیز خریده اند، دیگه تو پرداخت که حامل و نوع پرداخته هیچی نیست، کامپال و کش و... زدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .