hidden ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 سلامدوستان ماژول تاریخ تحویل رو فعال و پیکر بندی کردم و برای حامل پیشتاز 1 و 2 گذاشتمسفارش انجام میشه و به مرحله انتخاب حامل میرسه تاریخ رو اشتباه نمایش میده مشکل کجاست ؟ زمان تقریبی تحویل کالا با این حامل بین دوشنبه 15 اسفند 2014 و سه شنبه 16 اسفند 2014 * * با روش پرداخت مستقیم (مثل پرداخت آنلاین) واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2015 عزیزان کسی نظری نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2015 ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 فکر میکنم این ماژول با تاریخ شمسی مشکل داره منتظر نظر دانوش باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 به نظر از تاریخ استاندارد استفاده نکرده و مشکل ایجاد کرده. باید بررسی کنم و اصلاح بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2015 سلامدوستان این ماژول خیلی لازم هست توی تمام فروشگاه ها ممنون میشم کمک کنید درستش کنیم واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در بهمن 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2015 سلامدوستان ماژول تاریخ تحویل رو فعال و پیکر بندی کردم و برای حامل پیشتاز 1 و 2 گذاشتمسفارش انجام میشه و به مرحله انتخاب حامل میرسه تاریخ رو اشتباه نمایش میده مشکل کجاست ؟سلامدقییییقن منم عمین مشکلو دارمدانوش جان لطفن به دادمون برسسس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbarati ارسال شده در شهریور 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 به نظر از تاریخ استاندارد استفاده نکرده و مشکل ایجاد کرده. باید بررسی کنم و اصلاح بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro سلام آقا دانوش ما هم برای سایت سفارش غذا دقیقا یک ماژولی میخوایم که مشتری تاریخ و ساعت رو بتونه زمان سفارش درج کنه.ممنون میشم کمک کنید.متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salar123 ارسال شده در تیر 6، 2021 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2021 در در ۱۳۹۶/۳/۱۹ در 17:20، mbarati گفته است : سلام آقا دانوش ما هم برای سایت سفارش غذا دقیقا یک ماژولی میخوایم که مشتری تاریخ و ساعت رو بتونه زمان سفارش درج کنه.ممنون میشم کمک کنید.متشکرم در در ۱۳۹۴/۲/۱۳ در 21:08، admin گفته است : فکر میکنم این ماژول با تاریخ شمسی مشکل داره منتظر نظر دانوش باشید سلام جناب میگم بعد 4 سال هنوز این مشکل رفع نشده؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .