moghimi ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 با سلام به دوستانیه مشکل با ربوت تسکت دارم اون هم اینکه، توی یه تاپیک قدیمی یکی از کاربرا گفته بود هر بار محصول اضافه می کنید بیاین و تولید ربوت تکست کنین، وقتی در گوگل می خوایم آمار سایت رو در بیاریم با site:www.site.com این پیغام رو می ده:A description for this result is not available because of this site's .و اینکه فقط یک صفحه رو نشون می ده که معمولا صفحه حساب کاربری هست، باید پرمیژن فایل ربوت تکست رو تغییر داد؟ممنوندلیلش ملوم نیست چی هست؟پرمیژن اش هم 777 هست، و اینکه با فعال کردن url بومی ، افت شدید رتبه گوگلی پیدا کردم!تاثیر لینک بومی مثبت هست یا منفی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
molymatrix ارسال شده در اسفند 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2014 باید چه جوری ارور رو بر طرف کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2015 من که درست متوجه نشدم مشکل چیهاما آدرس بومی همیشه مثبت نیست. یکی از نقاط ضعفش میتونه آدرس های بلند باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 سلام به دانوش عزیزآقا این عبارت رو توی گوگل بزنین: site:www.site.comارور ربوت تکست می گیره و فقط یک صفحه که حساب کاربری هست رو لیست می کنهبه نظرتون مشکل از کجاست؟حدس خود من اینه که توی سئو و یو ار ال، من بدون www نام دامنه رو ست کردم و ربوت تکست که تولید می کنم هم بر همین اساس تولید می شه، درسته؟فعال کردن url بومی یا فارسی هم بازدید کننده و رتبه گوگل و چند تا چیز دیگه سایتم رو داغون کرد، توصیه می کنم دوستان دیگه فعال نکنن، من هم الان فرصت برگردوندن رو ندارم، چون باید کلی بک لینک رو اصلاح کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 پرستا به طور خودکار لینک ها رو اصلاح میکنه و هر تغییری که بدید مثل تغییرات در متا و یا غیرفعال سازی آدرس بومی تاثیری در بک لینک های شما و رتبه شما در گوگل نخواهد داشتپرستا به طور خودکار www و بدون آن را به یک آدرس تبدیل میکند پس اگر بدون www وارد کردین توی گوگل بدون اون امتحاان کنیددر گوگل وب مستر هم تنظیماتی داره که به گوگل میگید فقط آدرس رو بدون www در نظر بگیره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2015 آقا دانوش توی گوگل وبمستر بدون www و با www رو فعال کردم، کلی ارور 404 اضافه شد، که گفتم بزارم سه ماه بگذره تا ایندکس جدید بشه و...اما تنظیمات بدون w یک ارور ثابت داشت و با w ارور ها اضافه می شد، لینک بومی هم فعال کردم؛ مثلا توی یه محصول صفحه 2 بودم الان دیگه نیستم و بعضی جاها صفحه 8 هستم و ... توی قسمت دیتا استراکچر اگه اشتباه نکنم، با فعال کردن w و بدون w همه صفحات رو متا و عنوان تکراری زده، بعد یه مشکل خنده دار دیگه هم که علتش رو هنوز پیدا نکردم اینه که ماژول محصولات جدید و پر فروش و پر طرفدار توی گوگل وبمستر سه صفحه و چهار صفحه شده، و همه ارور تکراری بودن متا ها و عنوان و... داره.حالا ان شاا... سر فرصت دقیقتر مشکلات رو توی تاپیک جدا می گم شاید راه رو اشتباه رفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 شما بر عکس عمل کردین. من گفتم برای سئو باید فقط یکی از این آدرس ها فعال باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2015 متوجه شدمپس حساب با www رو از وبمستر حذف کنم ؟ درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2015 بله Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در اسفند 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2015 با درود ببخشبد من برپایه ی این راهنمایی سایت هامو هم با wwwو هم بدون www در گوگل وبمستر ثبت کردم (ولی اینجا گویا طبق نوشته ی ادمین دانوش گویا نباید این کارو کرد) متن راهنمایی این هست: <<< نه خیر مشکلی نداره. اتفاقا گوگل خود توصیه به ثبت دوگانه ی سایت کرده و در قسمتی هم امکان انتخاب پرفرد ورژن آف سایت رو فراهم کرده که کاربر تعیین میکنه که کدام رو ترجیح میده. در نهایت در سایت شما باید یک آدرس کانونی به عنوان صفحه ی اصلی وجود داشته باشه که بهش میگن کانونیال یو آر ال ، در صورتی که سایت شما با و بدون www باز بشه و فورس بشه روی یکی از آدرس ها مشکلی نیست. اما اگر با و بدون www آدرس سایت رو وارد کرده پس از باز کردن هرکدام یک آدرس مجزا داشتید این مورد اشکال دارد. >>> ---- حالا از نظر بهینه بودن سئو کدوم کار درسته؟ یعنی بنده گزینه ی با www یا بی www رو از گوگل وبمستر حذف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2015 فرقی نداره دوست مناما توصیه من بدون www هست چون آدرس کوتاه میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .