anita ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 سلام در ماژول وفاداری من پرستا 1.6 تنظیمات را انجام دادم همه چی اکی هست. الان در پروفایل مشتری من وضعیت زیر هست: سفارش تاریخ امتیاز وضعیت امتیازهاجمع امتیازهای موجود: 13 #شماره000012 1393-09-24 13:42:04 27 Awaiting validation#شماره000013 1393-09-24 13:48:29 25 Already converted#شماره000014 1393-09-24 14:12:27 13 Available چند سوال :1. چگونه وضعیت Awaiting validation را تبدیل کنم به Available که امکان تبدیل به کوپن را داشته باشد؟2. در پنل ادمین چگونه میتوانم یه وفاداری را به کوپن و نیز برعکشسو انجام بدم؟ جایی پیدا نکردم3.چجوری تنظیم کنم که پیش فرض کوپن فعال نباشه ؟ این امکان هست؟ در تنظیمات ماژول جایی پیدا نکردم 4. (خارج از بحث)شماره سفارش ها را چجوری میتونم تغییر بدم که بجای 000014 فقط 14 بنویسد. مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 ۱.تا جایی که میدونم وابسته به وضعیت سفارش هست. در پیکربندی ببینید وضعیت معتبر رو چه چیزی تعریف کردین.۲.نمیشه۳. تا زمانی که امتیاز معتبر نشه به بن تبدیل نمیشه پس دلیلی برای این کار نیست.۴.خودتون رو با این فرعیات درگیر نکنید. کار بیهوده انجام دادنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 سلام دوستان منم به این ماژول وفاداری نباز دارم ولی تو لیست ماژول ها نیستاین اسم دقیقش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 Loyalty نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 سلامماژول وفاداری من فعاله اما مشکل اینه که وقتی یه مشتری پول رو پرداخت میکنه تو مشخصاتش نوشته امتیاز منتظر تائیدو تا زمانی که امتیاز تائید نشه درواقع تخفیفی رو خرید بعدیش اعمال نمیشهمن از کجا میتونم امتیاز مشتری رو تائید کنم؟مگه وقتی شخص پول رو پرداخت کرده اتوماتیک نباید امتیازش ثبت بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2015 دوست عزیز فکر کنم تو تنظیمات مازول جایی هست که نوشته امتیاز تعلق میگیرد وقتی (( کالا برسد به دست مشتری)) یعنی موقعی که بدست مشتری برسه و شما وضعیت کالا رو تغیر بدین به (( به دست مشتری رسیده)) اونموقع امتیاز به مشتری اعطاء میشه البته میتونین تو وضعیت های دیگه هم تغییر بدین واکنش ها : arashmh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .