tamacomputer ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 با سلاممن 25 نفر استخدام کردم که حدود 38000 کالا رو برام تو سایت وارد کنند سوال اینکه آیا میشه اونا از طریق پرستا شاپ نصب شده بر روی لوکال اطلاعات رو وارد کنند و بعد از کالاها خروجی CSV بگیرن و بعد من تو هاست واردسازی کنم؟؟من که خروجی گرفتم تمام اطلاعات مربوط به کالاها رو خروجی نداد اطلاعاتی مثل ویژگی ها و ... چه راه حلی هست که کارمندان بدون دسترسی به بخش مدیریت بتونند کالا تعریف کنند و من فایل بک آپ اونا رو وارد سایت کنم؟؟؟ خیلی مهمه؛ لطفا مثل همیشه خوب راهنمایی کنید تشکر فراوان از همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 یه ماژول اختصاصی ، یام اینکه به همشون اکانت فروشندگی بدید تا کالاهارو وارد کنن و یه کالای مشابه رو وارد کنید و ازش کپی بگیرید تو محصولات و همونو هی تغییر بدید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamacomputer ارسال شده در اسفند 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 یه ماژول اختصاصی ، یام اینکه به همشون اکانت فروشندگی بدید تا کالاهارو وارد کنن و یه کالای مشابه رو وارد کنید و ازش کپی بگیرید تو محصولات و همونو هی تغییر بدید...نحوه کار کارمندان بصورت غیر حضوری هستش و اکثرا با سرعت اینترنت مشکل دارن؛و از طرفی قصد نداریم اونا رو به بخش مدیریت اتصال بدیم و از طرف دیگر سعی بر این است که اونا بخاطر قطعی زیاد اینترنت کارشون رو بصورت افلاین انجام بدن لطفا راهنمایی کنیداساتید عزیز دیگر هم نظر بدن تا راهکاری خوب پیدا بشهتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 منم این ماژول رو میخوام البته چیزی که برام مهمه اینکه هر کسی به شاخه هایی که من میگم دسترسی داشته باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 گفتم که هیچی ناممکن نیست ، دوست عزیز شما درخواست ماژول ویژگی هارو هم دارید برای فروشگاه پازل ، پس هردو میتونید یه درخواست تو بازار بزارید که براتون براورد هزینه بشه و بر اساس اولویت بندی برنامه نویسیش شروع شه ، چون تا اونجا که اطلاع دارم سر دوستان برنامه نویسمون واقعا شلوغه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 ماژول گفته شده موجود هست. از طریق بازارچه درخواست بدید برای ماژول خروج و ورود محصولات با اکسل Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamacomputer ارسال شده در اسفند 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 ماژول گفته شده موجود هست. از طریق بازارچه درخواست بدید برای ماژول خروج و ورود محصولات با اکسل Sent from my Xperia using Tapatalk proاین ماژول قابلیت ورود ویژگی ها هم دارد؟مشکل کار ما در بخش ویژگی ها هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اسفند 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 من هم همچین ماژولی نیاز دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .