leilaaa ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 من تازه پرستا رو روی لوکال نصب کردم (نسخه 1.5.6.2) وقنی از منوی ماژول ها می خوام زیر منوی ماژول ها رو انتخاب کنم تو صفحه جدید ارور زیر رو می ره [PrestaShop] Fatal error in module Tools:Maximum execution time of 30 seconds exceeded باید چیکار کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 مقدار max_execution_time رو در php.ini افزایش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
leilaaa ارسال شده در اسفند 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 مقدار max_execution_time رو در php.ini افزایش بدید یک فایل به نامphp.ini تو کامپیونرم پیدا کردم بار کردم و مقداری که جلوی عبارت max_execution_time بود رو از 30 به 300 تغییر و ذخیره کردم ولی بازم فرقی نکرد. منظورتون همین کار بود؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 سلامیه بار باید ریست کنید سیستم رو تا اعمال بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirho56 ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 پیشنهادی داشتم . میشود یک فایل php .ini را برای پرستا اماده کنیم که بعد از نصب پرستا مقادیر ان را جایگزین فایل اصلی کنیم . با تشکر از بزرگان انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 فایل php.ini ارتباطی با پرستا نداره. بلکه مربوط به سرور هست (در لوکال مربوط به نرم افزار شبیه ساز سرور مثل wamp یا xampp) و نیازی نیست برای هربار نصب پرستا یک فایل بسازید. کافیه یک بار تنظیمات مورد نیازتون رو انجام بدید، ذخیره کنید و سرور یا لوکالتون رو یکبار ریست کنید، همین تغییرات روی تمامی بخش های سرور اعمال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .