mihankid ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 سلام دوستاننیاز به یکی دارم که بیاد تنظیمات پرستا را برای من کامل انجام بده و درگاه ها و فروتل و خرید تک مرحله ای را کامل تنظیم کنه هزینش هم هرچی باشه میدملطفا یکی کمک کنه راستش وقت ندارم که یکی دو ماه بشینم این چیزا را از داخل انجمن یاد بگیرم برام زمان مهم هستممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 با سلام و احتراممیتونید از طریق بازارچه درخواست بدیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mihankid ارسال شده در اسفند 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 من از تماس با ما بازارچه درخواست دادم واي تاحالا هيچ جوابي به من ندادن كه بايد چيكار كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 من از تماس با ما بازارچه درخواست دادم واي تاحالا هيچ جوابي به من ندادن كه بايد چيكار كنماگر کارتون بیشتر 15 دقیقه وقت نگیره براتون انجام میدم بدون هزینه ولی اگه بیشتر طول بکشه فقط اگر مدیران انجمن اجازه بدن من با هزینه انجام میدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mihankid ارسال شده در اسفند 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 كارم بيشتر طول ميكشه ميخوام چنتا ماژول كامل نصب و تنظيم بشه مثل ماژول فروتل و جهان پي و همچمين تمظيمات اوليه منتاحالا با پرستا كار نكردم و حقيقتش وقت هم ندارم همه چيزشو ياد بگيرماگر ميران اجازه بدن براتون پخ ميكنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 از طریق پیام خصوصی با هم در ارتباط باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .