دانوش ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 در ادامه انتشار ماژول های بانکی و پرداخت اینترنتی برای پرستاشاپ و به درخواست سایت بازپرداخت امروز نسخه جدید این ماژول که با نسخه های 1.5 و 1.6 سازگار است، منتشر می شود. این ماژل در انجمن دارای پشتیبانی است. این ماژول بر پایه پرستاشاپ 1.6 است ولی با پرستاشاپ 1.5 نیز کار میکند.امکانات ماژولسازگار با نسخه های 1.6 و 1.5نمایش شماره تراکنش در بخش مدیریت (در جزئیات سفارش)تبدیل درست واحد پول به واحد پول مورد استفاده در بازپرداخت.جلوگیری از پرداخت تقلبیامکان پرداخت در حالت خرید مهماننمایش پیام های درست به مشتری100٪ رایگان و بدون محدودیت!نکات مهم:وجود ارز ریال ضروری است اما می تواند غیرفعال باشد. نرخ تبدیل ارزها را در بخش آموزش های انجمن ببینید.این ماژول نیاز به حساب در سایت بازپرداخت و دریافت کد پذیرنده داردتابع curl باید روی سرور شما فعال باشد.آخرین تغییرات:20/11/93 - نسخه 1.2: اصلاح ترجمه چند عبارت انگلیسی در ماژول09/11/93 - نسخه 1.1: رفع مشکل ریال و تومان - رفع مشکل برگشت از درگاه27/09/93 - نسخه 1.0: انتشار اولین نسخه ماژول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 نسخه 1.1 افزوده شد.مجدد دانلود کرده و نصب کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gsshop ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 ببخشید در موقع برگشت از درگاه ارور زیر صادر میشه is not a valid module name.اگه میشه لطفا پاسخ بدید من به خاطر این موضوع از هیچ درگاه پرداختی نتونستم استفاده کنم و فروشگاهم ناقص مونده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 چنین مشکلی وجود نداره دوست من. فقط برای این ماژول مشکل دارید یا سایر ماژول ها هم خطای مشابه دارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2015 نسخه 1.2 با اصلاح چند عبارت ترجمه نشده قرار گرفت.توجه کنید که ماژول ها همگی به زبان انگلیسی نوشته می شوند و سپس عبارات ترجمه می شوند و تا حد امکان از عبارات فارسی در کد PHP ماژول ها استفاده نمیکنیم. بنابراین اتفاق میفتد که گاهی این ترجمه ها جا مانده و بخشی از ماژول انگلیسی می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmsz1992 ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 سلاممن دو ماژول بازپرداخت و payline رو نصب کردم و کد پذیرندشون رو هم وارد کردم، اما توی سایت، سفارشم از مرحله ارسال جلوتر نمیره و هر چی میزنم از سر جاش تکون نمی خوره، ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
smoakhavan ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 براي مشكل تغيير واحد از تومان كه داخل فروشگاه خودم دارم به واحد ريال چه كار بايد كرد؟وقتي به درگاه پرداخت منتقل ميشه يك صفر كم ميشود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2015 برای واحدهای پول به بخش آموزش انجمن مراجعه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در شهریور 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2015 با سلام اقا دانوش من در هیچکدوم از مراحل پرداخت و بازگشت اینا مشکل ندارم فقط وقتی هزینه پرداخت میشه توسط مشتری میخوام داخل سبد خرید پرداخت توی سبد خرید قرار بگیره داخل وضعیت ها هم اومدم و یه چیزی برا بازپرداخت تعریف کردم الان درگاه پی لاین دارم و وقتی پرداخت میکنم تو بخش سفارشها مینویسه پرداخت تایید شده ولی واسه بازپردات اینجور نیست ممنون اگه راهنمایی بفرمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در دی 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2015 سلام ، من تو سایتم که پرستا 1.5 هست نصب کردم ولی اعداد در درگاه بانکی نجومی ارائه می شوند. مثلا محصول 100.000 تومانی به صورت چند صد میلیونی نشان داده میشودممنون میشم بررسی کنیداینم سایتمهirdent.comکلی از سفارشاتم به خاطر این مشکل از بین رفته بود ، منم تست نکرده بودم نمیدونستم مشکل چیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2015 نرخ تبدیل ارز رو چک کنید احتمالا نرخ تبدیلتون اشتباهه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahabi ارسال شده در بهمن 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2015 با سلام پس از ثبت فاکتور و کلیک بر روی در گاه کاربر در صفحه پرداخت با رقم های چند برابر فاکتور مواجه می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2015 این ارتباطی به ماژول ندارهآموزش صحیح تنظیم نرخ تبدیل ارزها رو بخونید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
singleshop ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 من این ماژول و اونیکی رو هم نصب کردن تو قسمت کد پذیرنده چی بزنم؟؟ واکنش ها : singleshop 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2015 در سایت بازپرداخت باید عضو بشید کد پذیرنده دریافت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tayyeb ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2016 ا سلام، ماژول بازپرداخت رو نصب کردم، کد پذیرنده هم گرفتم و وارد کردم ولی وقتی به قسمت پرداخت میرسه پیام میده که "هیچ ماژول پرداختی نصب نشده است" من این مشکل رو با ماژول جهان پی هم داشتم، لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsansv ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سلام به همهمن با موفقیت ماژول رو نصب کردمو پرداخت رو به راحتی انجام میدهمتشکر از تیم پرستایه مشکل کوچیک موندهبعد از پرداخت و بازگشت به سایت خطای 404 نشون داده میشه و لینک درخواست ماژول این هستhttp://www.ghablaz.ir/index.php?fc=moduleلطف میکنید راهنماییم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsansv ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سلام به همهمن با موفقیت ماژول رو نصب کردمو پرداخت رو به راحتی انجام میدهمتشکر از تیم پرستایه مشکل کوچیک موندهبعد از پرداخت و بازگشت به سایت خطای 404 نشون داده میشه و لینک درخواست ماژول این هستhttp://www.ghablaz.ir/index.php?fc=moduleلطف میکنید راهنماییم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2016 سلامتیکت بزنید تا بررسی بشه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده