shahabemadi ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 سلامامکانش هست کسی اینجا برام قالب leosportshoes که یک قالب رایگان هم هست را روی سرورم نصب کنه ؟ من فارسیشو چند جا تو سایتا دیدم اما لینک دانلود همه خراب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2014 مفتی دادا؟؟؟ [sMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES] [WINKING FACE]شوخی کردم عزیز . نصبش که راحته . قالب را دانلود کن و از قسمت قالبا وارد کن و بعد ترجمه ها را کپی کن از پیشفرض . فقط بعضی جاهاش ترجمه تشده میمونه که باید اونا را دستی زحمت ترجمش را خودت بکشی که البته سخت نیست. و البته یه کارایی هم واسه راسچین سازی کاملش باید انجام بشه . و ماژول هاشم بعضیشون ترجمه نشده هستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahabemadi ارسال شده در اسفند 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 مفتی دادا؟؟؟ [sMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES] [WINKING FACE]شوخی کردم عزیز . نصبش که راحته . قالب را دانلود کن و از قسمت قالبا وارد کن و بعد ترجمه ها را کپی کن از پیشفرض . فقط بعضی جاهاش ترجمه تشده میمونه که باید اونا را دستی زحمت ترجمش را خودت بکشی که البته سخت نیست. و البته یه کارایی هم واسه راسچین سازی کاملش باید انجام بشه . و ماژول هاشم بعضیشون ترجمه نشده هستند. به قول معروف این روزا مفتی مامان به بابا... )نه اصلا منظورم مفتی نبود. قالبش اینگلیسیه. هر کاری میکنم فونت و فارسیش درست نمیشه. اگر کسی هست میتونه اینکارو انجام بده هزینه شو پیام بزاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahabemadi ارسال شده در اسفند 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 کسی نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2014 نمیدونم دوستان اجازه میدن یا نه ولی اگه بدن من میتونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 بله میتونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .