eszmath ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 سلام دوستانچطور باید لیست محصولا تخفیف خورده رو فعال کنم؟(مثل محصولات جدید که توی صفحه اصلی نشون داده میشه)ماژولشو فعال کردم.فقط نمیدونم چطور باید محصولاتمو ببرم توی لیست تخفیف خورده ها!ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2014 ایجاد تخفیف یا درست کردن تخفیف یا تخفیف محصول رو سرچ کنین و راه گفته شده رو انجام بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
eszmath ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 ممنونم.اما من همه شونو جستجو کردم.فقط همین تاپیکی که خودم باز کردم رو نشون میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 وقتی محصولی ایجاد میکنید ، همونجایی که قیمت محصول رو وارد میکنید ، پایینش یه دکمه داره به اسم افزودن قیمت ویژه . روش کلیک کنید و برای محصولتون یه تخفیف بذارید ، درصدی یا مقداری . هر محصولی که اینجوری تخفیف بذارید واسش ، میاد تو اون بخش که میگین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 سلامقیمت رو میزارم ولی در صفحه محصول هیچ تاثیری نداره.باید چیکار کنم. http://wp.baneweb.com/wp-content/uploads/ps.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 تاریخ رو به میلادی بزنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .