پزشک سایت ارسال شده در اسفند 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2014 سلامامیدوارم این موضوع جاش همینجا باشه و کسی عنوان نکرده باشه تا مدیران ناراحت نشندر سایت من فروشگاه اینترنتی خریدناب وقتی در قسمت توضیحات عکسی وارد می کنم عکس آپلود میشه درج میشه و در قسمت مدیریت نمایش میده ولی در قسمت کاربری نشان نمیده مثل این لینکhttp://kharidenab.com/Eshop/fa/%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA/62-cookoo-watch.htmlهمانطور که ملاحظه میکنید عکسی که از سرور فراخوانی میشه لود نمیشه ولی عکسی که از همین انجمن فراخونی میشه لود میشهبه نظر من مشکل در اینجاست که سایت میخواد عکس را از لینکhttp://kharidenab.com/Eshop/fa/img/cms/%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA/1013-2277.jpgلود کنه در حالی که پوشه fa وجود ندارهبصورت دستی هم کد را وارد کردم بازهم عکس ها لود نشدلینک ها مختصر میشن به ..img/cms/%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA/1013-2277.jpg راستی این مشکل در هرجایی که در توضیحات بخواهم عکس وارد کنم وجود داره مثلا در توضیحات محتوا یا توضیحات کالاهالطفا دوستان ارجمند راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 دوستان کسی راه حلی به ذهنش نمیرسد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 این بخش از پرستاشاپ و ادیتور فکر کنم باگی داره متاسفانه . راهکاری که به ذهنم میرسه اینه که لینک عکس اگه اینجوره : ../img/cms/sample.jpg اینشکلی کنید : img/cms/sample.jpg و برعکس . البتهاین یه مشکل دیگه هم ایجاد میکنه شاید و اونم اینکه در بخش کاربری نشون میده اما تو مدیریت نشون نمیده راهکار دیگه ای به ذهنم نمیرسه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 تشکر از پاسخ شماآقا من تمام راه ها را امتحان کردم نشدتا اینکه زبان انگیلسی سایت را غیر فعال کردم و درست شدفقط موردی که هست اگر این کار انجام بدم کل سایت بهم میخوره و ارور 404 میده من همینجوری پیش گوگل شرمنده هستم کافیه بیاد سایت و ببینه باز کلی صفحه آدرسش عوض شدهلاشک قهر میکنه و دیگه سایت من نمیاد.حالا با این توضیحات به نظر اساتید چه کار میشه کرد که هم سایت دو زبانه بمونه هم اینکه عکس های قسمت توضیحات لود بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 اساتید منتظر پاسخ شما هستیمجناب دانوش ، ادمین عزیز و بقیه دوستان منتظر پاسخ شما هستمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 اون ادرس عکس ها رو با _fa نمی شه آدرس دهی کرد؟مثلا اگه تو css محصول فراخوانی عکس اینطوری باشه: img/product/...بشه: img/product_fa/... یا /fa ؟چون دو زبانه است شاید آدرس ها تفاوت کنه ردیف شهدوستان صاحبنظر راه رو برسی کنن بگن بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 سلامبعید میدونم این یک باگ در پرستاشاپ باشه، چون سایتهای زیادی دو و یا چند زبانه هستند و مطمئنا در صورت وجود چنین مشکلی تا به حال گزارش میشد. با این حال نمیشه بدون بررسی نظر داد. میتونید با دانوش جان در ارتباط باشید تا سایت رو بررسی فنی کنند موفق باشیدفایل htaccess رو از محل نصب پرستاشاپ پاک کنید. سپس به پوشه سئو برید و روی دکمه ذخیره کلیک کنید. ممکنه با این کار مسیردهی سایتتون درست بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 عرض بشه من در دموی خود پرستاشاپ تست کردمانجا فکر کنم 8تا زبان داشتوقتی عکس از فایل منیجر وایرایشگر فراخوانی میشه لینک بصورت کامل ثبت میشهولی در نسخه ای که من دارم آدرس خلاصه میشهو از هر طریقی که خواستم آدرس کامل ثبت بشه نشدحالا جناب دانوش هم نظرشون را بدن متشکر میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 آقا من صورت مسئله را پاک کردمسایت 2 زبانه نخواستمسایت را فقط پارسی کردم و درست شداز بیان نظرات دوستان تشکر و قدردانی می شودباشد که رستگار شویم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .