amin7x ارسال شده در اسفند 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلام دوستانمن یک مشکلی توی قالبم دارم.اونم اینکه وقتی صفحه لود میشه 2 بلوک پرفروشترین و تازه ها با هم انتخاب میشن.آدرس سایت: BegooChi.comعکس هم ضمیمه تاپیک شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلامقالبتون چیه و از کدوم نسخه استفاده میکنید ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 منم همین مشکل را داشتم ماژول های پرفروشترین و تازه ها را حذف کردم و دوباره نصب کردم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2014 این مشکل از کش هست . کافیه به بخش پارامترهای پیشرفته / کارایی برین و از سمت بالاچپ پاک کردن حافظه نهان رو کلیک کنید تا حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در اسفند 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 سلامقالبتون چیه و از کدوم نسخه استفاده میکنید ؟ موفق باشیدقالب دیفالت پرستاشاپ نسخه 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در اسفند 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 این مشکل از کش هست . کافیه به بخش پارامترهای پیشرفته / کارایی برین و از سمت بالاچپ پاک کردن حافظه نهان رو کلیک کنید تا حل بشهمتاسفانه این روش موقتی بود و دوباره مشکل باز گشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 متاسفانه این روش موقتی بود و دوباره مشکل باز گشتاین مشکل از ماژول پرفروش ترین هاست و پرستاشاپ باید اینو حل کنه . ماژول رو آپدیت بزنید اگه آپدیتی داره ، شاید درست کرده باشه در نسخه جدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در اسفند 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 متاسفانه این روش موقتی بود و دوباره مشکل باز گشتاین مشکل از ماژول پرفروش ترین هاست و پرستاشاپ باید اینو حل کنه . ماژول رو آپدیت بزنید اگه آپدیتی داره ، شاید درست کرده باشه در نسخه جدید متاسفانه آپدیتی براش وجود نداره.یعنی هیچ راهی نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در اسفند 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 UP POST... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 راهی وجود داشت خدمتتون ارائه میکردیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پزشک سایت ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 وقتی مدیر نباشی همین میشه دگیهکسی جدی نمیگیره منم همین مشکل را داشتم ماژول های پرفروشترین و تازه ها را حذف کردم و دوباره نصب کردم درست شدشما این کار را کردید؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .