hidden ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 سلامدوستان , بومی سازی > ترجمه ها > ترجمه ماژول هامیخوام تغییرات بدم توی ترجمه هااما ارور زیر رو میده----------هشدار! پيكربندي PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند1000 برای max_input_vars.لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقل حداقل 2027، یا شما باید فایل های ترجمه را ویرایش کنید.----------به هاست تیکت زدم و به 3000 هم تغییر داده شده اما بازم ارور میده , مشکل کجاست ایا نباید تغییراتی توی پنل پرستا انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 بهترین راه ترجمه روی لوکال و سپس انتقال به هاسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 بهترین راه ترجمه روی لوکال و سپس انتقال به هاستهداداش من فقط قصد دارم ماژول ها رو یه خورده مشکلات ترجمه دارن حل کنم از کدوم فایل میتونم اقدام کنم ؟ توی تمامی ماژول ها پوشه ترجمه و fa رو رفتم اما متنی که میخواستم ترجمه کنم رو پیدا نکردم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 Themes/yourtheme/modules/yourmodule/translations نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 themes/default-bootstrap/modulesداداش این مسیر همه فایل ها پسوند tpl هست... تک به تک گشتن هم بسیار وقت گیر هست نمیشه یه جا از همون روش ترجمه مشکلش رو حل کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 داخل پوشه هر ماژول پوشه ای به نام translations وجود داره که شامل فایل fa.php هستبرای رفع مشکل محدودیت هم باید با مدیر هاست صحبت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 با سلام بگید محدودیت را روی 10.000 تنظیم کنند مشکل حل میشودبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در اسفند 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 اگه مدیریت هاستت cpanel خودت میتونی تغییرش بدیتوی قسمت php selector بعد php settings ...مقادیر رو میتونی تا 10000 تغییر بدی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 محدودیت روی 10000 تنظیم شده بازم مشکل هنوز هست... و فکر میکنم ربطی نداشته باشه به عدد.... این کارو بنده انجام دادم خواسته خود پرستا ارور زیر هست-----------------------------هشدار! پيكربندي PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند 1000 برای max_input_vars. لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقلحداقل 2027، یا شما باید فایل های ترجمه را ویرایش کنید.-----------------------------از عدد 2027 خیلی بالاتر هم ست شده بازم مشکل هست , عزیزان کسی مشکل من رو نداشته !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 محدودیت روی 10000 تنظیم شده بازم مشکل هنوز هست... و فکر میکنم ربطی نداشته باشه به عدد.... این کارو بنده انجام دادم خواسته خود پرستا ارور زیر هست-----------------------------هشدار! پيكربندي PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند 1000 برای max_input_vars. لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقلحداقل 2027، یا شما باید فایل های ترجمه را ویرایش کنید.-----------------------------از عدد 2027 خیلی بالاتر هم ست شده بازم مشکل هست ' date=' عزیزان کسی مشکل من رو نداشته !؟[/quote'] من داشتم خودم تغییرش دادم گذاشتم روی 4000 مشکلم حل شد البته نمیدونم اگه بیش از حد بالا بره مشکل ساز میشه یا نه؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 محدودیت روی 10000 تنظیم شده بازم مشکل هنوز هست... و فکر میکنم ربطی نداشته باشه به عدد.... این کارو بنده انجام دادم خواسته خود پرستا ارور زیر هست-----------------------------هشدار! پيكربندي PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند 1000 برای max_input_vars. لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقلحداقل 2027، یا شما باید فایل های ترجمه را ویرایش کنید.-----------------------------از عدد 2027 خیلی بالاتر هم ست شده بازم مشکل هست ' date=' عزیزان کسی مشکل من رو نداشته !؟[/quote'] من داشتم خودم تغییرش دادم گذاشتم روی 4000 مشکلم حل شد البته نمیدونم اگه بیش از حد بالا بره مشکل ساز میشه یا نه؟!!شما دقیقا از کدوم قسمت تغییر دادی ؟ من تو س پنل php version رو دارم که فکر میکنم ربطی به این مورد نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در اسفند 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 محدودیت روی 10000 تنظیم شده بازم مشکل هنوز هست... و فکر میکنم ربطی نداشته باشه به عدد.... این کارو بنده انجام دادم خواسته خود پرستا ارور زیر هست-----------------------------هشدار! پيكربندي PHP شما حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند 1000 برای max_input_vars. لطفا از ارایه کننده هاست خود درخواست کنید محدودیت را افزایش دهد به حداقلحداقل 2027، یا شما باید فایل های ترجمه را ویرایش کنید.-----------------------------از عدد 2027 خیلی بالاتر هم ست شده بازم مشکل هست ' date=' عزیزان کسی مشکل من رو نداشته !؟[/quote'] من داشتم خودم تغییرش دادم گذاشتم روی 4000 مشکلم حل شد البته نمیدونم اگه بیش از حد بالا بره مشکل ساز میشه یا نه؟!!شما دقیقا از کدوم قسمت تغییر دادی ؟ من تو س پنل php version رو دارم که فکر میکنم ربطی به این مورد نداشته باشهتوی همون قسمت php version یک گزینه بالا سمت راست هست به نام switch to php settings... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2014 توی cpanel > Select PHP Version یه گزینه بیشتر نیست که تو عکس میتونید ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamsoft ارسال شده در اسفند 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 ورژن سی پنلت 2.از من ورژن 3 .. که اون گزینه php settings رو داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 این قسمت رو پیدا کردم چندین تا گزینه داره برای تیک دار کردن کدوم رو تیک دار کنم تا بتونم محدودیت براش انتخاب کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .