fmmajd ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 سلام من وقتی میخوام برم تو قسمت ترجمه قالب های ایمیل، این اخطار هارو میگیرم: 7 هشدار وجود دارد:یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است؛ اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/leostyl/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است؛ اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/leostyl/modules/blocknewsletter/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است؛ اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/leostyl/modules/blockwishlist/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است؛ اما نه برای زبان پیش فرض در /modules/dbscart/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است؛ اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/leostyl/modules/followup/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است؛ اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/leostyl/modules/mailalerts/mails/fa/یک پوشه ایمیل برای زبان "fa" موجود است؛ اما نه برای زبان پیش فرض در /themes/leostyl/modules/sendtoafriend/mails/fa/ بعد تو قسمت رایانامه های ماژول هاهم ترجمه ها نمیان و این خطا رو میده:برای دریافت فابلهای رایانامه یک مشکل وجود دارد.لطفاً مطمئن شوید که فایلهای انگلیسی در پوشه /home/fmmajd/domains/patrisa.com/public_html/themes/leostyl/modules/blockwishlist/mails/en/ وجود دارد. نمیدونم هم از کی این مشکل به وجود اومده. چون من فقط یه بار اون اول که داشتم پرستا یاد میگرفتم به این قسمت سر زدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2014 آقا کسی نبود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 دوستان من شدیدا به این بخش احتیاج دارم. ممنون میشم یه کمکی بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 سلامدر مسیر بالا پوشه های en وجود دارند ؟بدون بررسی نمیشه نظر دقیقی داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 قالبتون ایمیل داره و میتونید برید داخل ماژول های مورد نظر و حذفشون کنیدیا هنگام انتخاب ترجمه ایمیل باید قالب رو انتخاب نکنید و روی هسته بذارید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedkhan ارسال شده در بهمن 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2015 من در قسمت ترجمه ویرایش متن ایمیل ها کردم اما در قسمت تغییر پسورد ، اسم پسورد اشتباها ویرایش کردم که الان در حال حاضر پسوردی که ایمیل میشود به جای کلمه پسورد مورد تغییر در ارسالی ایمیل کلمه password دریافت میشود باید چکار کنم که پسوردی که تغییر پذیرفته را دریافت کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2015 سلامفایل را از بسته اصلی جایگزین کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .