سات کالا Satkala.com ارسال شده در اسفند 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 چطور میشه برای پست پیشتاز و پست سفارشی و یا هر حامل ارسال دیگه ای یک قیمت ثابت در نظر گرفت و بدون نیاز قیمت محصول و یا بدون نیاز به وارد کردن وزن محصول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 نمیشه. میتونید رنج وزنی رو از 0 تا 1 بذارید با یک قیمت ثابت بعد وزن همه محصولاتتون رو بین 0 و 1 بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 با سلامکافیه در حامل هاتون یک محدوده تعیین کنید مثلاً از 1 تا 100000 گرمیا از 1 تا 100.000.000 تومان بعد یک قیمت ثابت قرار بدید برای حملشالبته وزن محصول را باید وارد کنید چون اگر با واسطه های پستی کار کنید مشکل براتون ایجاد میشهبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اسفند 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 ممنون از راهنمایی تون . ولی فکر کنم در این صورت نمیشه برخی کالاها رو استثنا کرد و هزینه حمل برخی کالاها رو کم و زیاد کرد. البته من با واسط پستی کار نمیکنم خودم ارسال میکنم و احتمالاٌ با پست قرارداد مستقیم ببندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2014 با سلاماگر برخی از کالاها رو میخواید جدا کنید طبق خواسته هاتون یه محدوده تعریف کنید و کالاهای خاصتون رو تو اون محدوده قرار بدیدو مابقی رو هم تو محدوده اصلیبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .