mohsen12345 ارسال شده در فروردین 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2015 با سلامتوی قسمت نهایی خرید بعد از اینکه بخواد اطلاعات فیش بانکی رو به کاربر نشون بده ، یه صفحه سفید میادفعلا درگاه پرداخت اینترنتی رو چون درگیر گرفتن نماد اعتماد هستم ، نگرفتم و نیاز به این ماژول دارمدوستان اگه کسی به این مشکل خورده ممنون می شم راهنمایی کنهآدرس فروشگاه هم Dressshop.wrldcenter.com هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2015 دیباگ رو روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen12345 ارسال شده در فروردین 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 سلام و مرسی از پیگیریتوندیباگ رو روشن کردم ( اگه اشتباه نکنم فقط باید متغییر _PS_MODE_DEV رو تغییر بدم)ولی باز هم صفحه سفید میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 پس نیاز به بررسی فنی داریدمحض اطمینان یکبار ماژول فیش بانکی رو تنظیم مجدد بزنید و دوباره پیکربندی کنید اگه بازم مشکل پابرجا بود باید بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen12345 ارسال شده در فروردین 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 پس نیاز به بررسی فنی داریدمحض اطمینان یکبار ماژول فیش بانکی رو تنظیم مجدد بزنید و دوباره پیکربندی کنید اگه بازم مشکل پابرجا بود باید بررسی بشهماژول فیش بانکی رو پاک کردم و باز مستقیم از خود ماژول های پرستا شاپ نصب کردم ولی باز هم این مشکل رو داشتتوی قسمت ترجمه هاش توی کدش رفتم و به دیدم به جای تگ hp نوشته و به تگ php تغیورش دادم حالا خطای زیر رو میده[PrestaShop] Fatal error in module fa:syntax error, unexpected T_VARIABLE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ma_dy_930 ارسال شده در فروردین 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 پس نیاز به بررسی فنی داریدمحض اطمینان یکبار ماژول فیش بانکی رو تنظیم مجدد بزنید و دوباره پیکربندی کنید اگه بازم مشکل پابرجا بود باید بررسی بشهماژول فیش بانکی رو پاک کردم و باز مستقیم از خود ماژول های پرستا شاپ نصب کردم ولی باز هم این مشکل رو داشتتوی قسمت ترجمه هاش توی کدش رفتم و به دیدم به جای تگ hp نوشته و به تگ php تغیورش دادم حالا خطای زیر رو میده [PrestaShop] Fatal error in module fa:syntax error' date=' unexpected T_VARIABLE[/quote']90 در صد این موارد مال رم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen12345 ارسال شده در فروردین 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2015 اونی رو که توی لوکال هاستم داشتم و اجرا میکرد رو روی سایت آپلود کردمالان مشکل error 500 server error میدهبا پشتیبانی هاست هم در ميون گذاشتم گفت مشکل احتمالا توی تنظیمات نرم افزاره. هاستم رو سرور آلمان میهن هاست رو گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen12345 ارسال شده در فروردین 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2015 کسی تاحالا به مشکل من بر خوردهبعد خرید و وقت نمایش اطلاعات حساب بانکی این مشکل پیش میاد.http://dressshop.wrldcenter.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 بخش سوالات متداول را بخوانید برای روشن کردن دیباگ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen12345 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 سلامدیباگ روشنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2015 با این حساب نمیشه کمکی کرد جز با بررسی Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohsen12345 ارسال شده در مرداد 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 با سلامفایل لاگ خطا رو پیوست کردم. ممنونerror_log.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .