p3ym4n ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 سلام به همه بچه ها ،خوب داشتم فک می کردم دیدم با توجه به نوع فعالیت ما فروشگاه دارها بسیار بدرد بخور خواهد بود که خبرهای فروشگاه یا خبرهای مرنبط با زمینه ی کاریمون رو توی فروشگاه بزاریم تا بدینوسله آمار بازدیدمون رو بالاتر ببریم و مشتری رو بیشتر توی سایت نگه داریم که در نهایت نتیجه همه ی اینها فروش بیشتر خواهد بود ، حالا از بچه ها کسی آمار داره که این ماژول برای پرستا وجود داره یا نه ؟ به صورتی که یه بلوک هم تو یکی از ستون ها قرار بگیره و تیتر خبر هایی رو که می زنیم نمایش بده . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 شما دو تا راه داری پیمان جان اول اینکه از ماژول rss پیشفرض پرستا شاپ استفاده کنی و لینک آر اس اس سایت مورد نظرت رو بهش بدی تا به صورت اتوماتیک تیترهای جدید رو نشون بدهدوم اینکه یه ماژول هست که یه بخشی رو به نام بلاگ در فروشگاه شما ایجاد میکنه و اخبار رو باید دستی به اون بدید. من دارم این ماژول رو فارسی میکنم. کارش که تموم شد میذارم توی بازارچه واسه دانلود رایگاناگه دوستان راه دیگه ای رو میدونن خوشحال میشیم بشنویم موفق باشید واکنش ها : Alireza.shojaee 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در فروردین 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 شما دو تا راه داری پیمان جان اول اینکه از ماژول rss پیشفرض پرستا شاپ استفاده کنی و لینک آر اس اس سایت مورد نظرت رو بهش بدی تا به صورت اتوماتیک تیترهای جدید رو نشون بدهدوم اینکه یه ماژول هست که یه بخشی رو به نام بلاگ در فروشگاه شما ایجاد میکنه و اخبار رو باید دستی به اون بدید. من دارم این ماژول رو فارسی میکنم. کارش که تموم شد میذارم توی بازارچه واسه دانلود رایگاناگه دوستان راه دیگه ای رو میدونن خوشحال میشیم بشنویم موفق باشیدخیلی خوبه اگه همین دومی باشه ، بلاخره اخبار رو آدم خودش بنویسه خیلی بهتره و نکته خیلی مهمی که وجود داره در مورد اخبار همین کپی نکردنشه که باعث بالارفتن تو گوگل میشه ، بعد در مورد سئو و وجود ویرایشگر معروف وات یو سی ایز وات یو گت توضیح میدی که انهاش چجوری هست؟ بعد بلوک داره یا نه که مثلاً میشه تیتر ها رو صفحه اصلی گذاشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 بله ماژولش برای درج اخبار و مطالب روزانه WYSIWYG داره چندتا بلوک هم به سمت چپ یا راست فروشگاه اضافه میکنه که آخرین تیترها و نظرات و ... رو در اونجا نمایش میده. همینطور به کاربرها اجازه میده زیر مطالب ارسسالی شما نظر هم بزارند و چندین قابلیت مختلف دیگه. اونطور که من دیدم به نظر میرسه خوب روش کار کردن واسه سئو ولی چی بگم والا! الله اعلم! انشاءالله فردا یا پس فردا برای دانلود میذارم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 البته یک راه هم استفاده از cms موجود در خود پرستاشاپه. یک سایت فروشگاهی شاید مطالب زیادی نداشته باشه و این بخش برای خیلیها کفایت میکنه. در ماژول مدیریت محتوا هم میتونید بلاک اضافه کنید و عناوین رو نمایش بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در فروردین 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 البته یک راه هم استفاده از cms موجود در خود پرستاشاپه. یک سایت فروشگاهی شاید مطالب زیادی نداشته باشه و این بخش برای خیلیها کفایت میکنه. در ماژول مدیریت محتوا هم میتونید بلاک اضافه کنید و عناوین رو نمایش بدید. دانوش جان آره از اینم میشه استفاده کرد ولی وقتی زیاد بشه به مشکل میخوره ، منتظره ترجمه آقا مهرشادیم البته منم گیر آوردم ولی منتظرم فارسیشو بزارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در آذر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 می تونید هم از یک cms دیگه مثل وردپرس استفاده کنید تو آدرس www.site.com/blog . بعد لینک اخبار تون رو تو سایت اصلی بذارید. به صورت لینک می تونید بذارید و برای این کار از ماژول لینک خود پرستا استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2013 بله ولی در این صورت قالب وردپرس هم باید مطابق سایت اصلی طراحی بشهاگر کسی ماژول حرفه ای برای وبلاگ میخواد با من تماس بگیره Sent from my Xperia using tapatalk لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 بله ماژولش برای درج اخبار و مطالب روزانه WYSIWYG داره چندتا بلوک هم به سمت چپ یا راست فروشگاه اضافه میکنه که آخرین تیترها و نظرات و ... رو در اونجا نمایش میده. همینطور به کاربرها اجازه میده زیر مطالب ارسسالی شما نظر هم بزارند و چندین قابلیت مختلف دیگه. اونطور که من دیدم به نظر میرسه خوب روش کار کردن واسه سئو ولی چی بگم والا! الله اعلم! انشاءالله فردا یا پس فردا برای دانلود میذارم موفق باشیدسلام.برای دانلود قرار ندادین لینک ماژول وبلاگ رو؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده