film2serial ارسال شده در فروردین 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2015 با سلام خدمت دوستان عزیز من از نسخه ی 1.5 پرستا استفاده میکنم ولی گویا سئو واسه سایت من کلا فعال نیست هرچی برچسب میزنیم هرچی داخل وب مستر گوگل بروز میکنیم حتی پولم دادم یه بنده خدایی سایت مپ اینا هم برام ردیف کرد ولی بازدیدام تکون نمیخوره حجم محصولاتم هم خیلی بالاست بالای 4هزار محصول هست سایتم فروشگاه فیلم انواع و اقسام برچسبم زدم هر وقت داخل گوگل میزنم خرید سریال یا خرید فیلم یا خرید پستی فیلم که به نظرم پر سرچ تریت ها واسه خرید فیلم و ایناست سایت ما اصلا توی گوگل انگار نیست میشه کسی تخصصی جواب بده ممنون البته ادامه داره این بحثم......گفتم تایپیک زیادی شلوغ نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2015 آدرس سایت؟ از کی اینجوری شد؟دلیل نمیشه چون تعداد محصولاتتون بالاست در چنین سرچ های عمومی توی صفحه اول گوگل باشید. سئو و بازدید به عوامل متعددی نیاز داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در فروردین 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2015 آدرس سایت؟ از کی اینجوری شد؟دلیل نمیشه چون تعداد محصولاتتون بالاست در چنین سرچ های عمومی توی صفحه اول گوگل باشید. سئو و بازدید به عوامل متعددی نیاز دارهآدرس سایت : FILM2SERIAL7.IN5 ماهی میشه که فیلتر نشدیم و از اون موقع تا حالا هم بازدیدهای روزانه سایت از 160 تا عبور نمیکنهالبته به صورت مقطعی از 70 به 90 و از 90 به 110 تا 160 میرشه اما از اون بیشتر نمیشه.و خیلی از فیلمها و سریالهایی که قبلا به سایت اضافه شده خودمون تو گوگل سرچ می کنیم پیدا نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2015 آدرس سایت : FILM2SERIAL7.IN 5 ماهی میشه که فیلتر نشدیم و از اون موقع تا حالا هم بازدیدهای روزانه سایت از 160 تا عبور نمیکنه البته به صورت مقطعی از 70 به 90 و از 90 به 110 تا 160 میرشه اما از اون بیشتر نمیشه. و خیلی از فیلمها و سریالهایی که قبلا به سایت اضافه شده خودمون تو گوگل سرچ می کنیم پیدا نمیشهپرستاشاپ خودش سایت مپ داره ، یعنی چی دادین براتون سایت مپ درست کردن ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در فروردین 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2015 ببخشید من 5تا6 هزار لینک دارم واسم سئو کرده یعنی با سایت مپ فرقی نمیکنه و یه سواله دیگه تو قسمت سئوی محصول 4 گزینه هست که گزینه ی اخر به اسم اتوماتیک اسم فیلم و اینکه 3 ردیف که توشون خالیه باید چیزی بنویسم نسخه ی من 1.5 ممنون اگه راهنمایی بفرمایید ممنون اگه راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 ببخشید من 5تا6 هزار لینک دارم واسم سئو کرده یعنی با سایت مپ فرقی نمیکنه و یه سواله دیگه تو قسمت سئوی محصول 4 گزینه هست که گزینه ی اخر به اسم اتوماتیک اسم فیلم و اینکه 3 ردیف که توشون خالیه باید چیزی بنویسم نسخه ی من 1.5 ممنون اگه راهنمایی بفرمایید ممنون اگه راهنمایی بفرماییدبله در اولی اسم محصولدر دومی یه توضیحات کوتاه در مورد محصولسومی هم زیاد مهم نیست اولی و دومی همونایی هستند که در جستجوی گوگل ظاهر میشن ( یعنی عنوان و توضیح تو نتیجه جستجو ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navy ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 باسلام لطفادررابطه باهزینه سعوی سایت من راهنمایی کنید و داهکار برین ممنونمwww.mashinhesabshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 سلام و خسته نباشیدمن یک پرستاشاپ 1.6 دارم که اصلا بعد 20 روز تو گوگل با هیچ کلمه کلیدی ایندکس نشده. مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 کسی جواب نمیده ؟ فوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 شما از کجا می تونید ببینید کسی ایندکس شده یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 منم سوالی دارم که شاید بی ربط با موضوع نباشه.من با ماژول نقشه سایت گوگل، یه نقشه ساختم و توی وبمستر تولز ثبت کردم. سوالم اینه که سایت مپ پیش فرض خود پرستا رو هم ثبت کنم ؟ یعنی دو تا سایت مپ همزمان و با هم باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mitram ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 شما از کجا می تونید ببینید کسی ایندکس شده یا نه؟در سایت گوگل میزنم : site:mohrkade.irو پیغام زیر رو میده : Try Google Webmaster Toolswww.google.com/webmasters/Do you own mohrkade.ir? Get indexing and ranking data from Google. Your search - site:mohrkade.ir - did not match any documents.Suggestions:Make sure that all words are spelled correctly.Try different keywords.Try more general keywords. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2015 در webmaster گوگل ثبت نام کنید و سایتتون رو ثبت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در شهریور 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2015 بهتره از گوگل آنالیز استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در شهریور 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2015 شما از کجا می تونید ببینید کسی ایندکس شده یا نه؟در سایت گوگل میزنم : site:mohrkade.irو پیغام زیر رو میده : Try Google Webmaster Toolswww.google.com/webmasters/Do you own mohrkade.ir? Get indexing and ranking data from Google. Your search - site:mohrkade.ir - did not match any documents.Suggestions:Make sure that all words are spelled correctly.Try different keywords.Try more general keywords.خب حتما درست سایت مپ رو داخل روت هاست اکسترکت نکردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در شهریور 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2015 منم سوالی دارم که شاید بی ربط با موضوع نباشه.من با ماژول نقشه سایت گوگل، یه نقشه ساختم و توی وبمستر تولز ثبت کردم. سوالم اینه که سایت مپ پیش فرض خود پرستا رو هم ثبت کنم ؟ یعنی دو تا سایت مپ همزمان و با هم باشه ؟خیر ثبت نکنید ماله پرستا رو من ثبت کردم اصلا معلوم نیست چی هست به جای سایت مپ جدید اضافه میشه و ایندکس هم نمیکنه البته من نسخه ی 1.5 رو امتحان ردم شاید برا نسخه ی بالا مشکل نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .