hamid ارسال شده در بهمن 12، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2011 مادوتا سایت جالبی شده,باید به محتوای سایت هم توجه کرد.به خاطر همون ترجیح دادم سایت پرزر یکم سر سنگین بشه نسبت به محتوایی که داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2011 سایتتون جالب شده . سایت مادوتا که از نظر گرافیک محشره ولی گرافیک که تعیین کننده موفقیت وبسایت نیست . گرافیک فوقش 10 الی 20 درصد میتونه به رشد یک سایت کمک کنه . سایت مادوتا گرافیک خیره کننده ای داره ولی عملا این گرافیک زیبا چیزای زیادی رو تحت تاثیر قرار داده ، چیزایی مثل کاهش سرعت سایت و راحتی کار با منوها و .. . دوستان همیشه باید یعی کنید اعتدال رو رعایت کنید ، سایت شما باید تو همه چیز حد میانه رو داشته باشه تا یه سایت موفق بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 سلامی گرم به همگیپرزر بازم با کارای جدید اومده!قسمتی جهت اخبار پرزر اظافه شده یا همون بهتره بگم یه فضای کوچیک برای نقد ها و بررسی های کاربران و همینطور پرزر امیدوارم استقبال گرمتون به ما هم روحیه بیشتری برای کارهای جدید بده.یه قسمتی هم اضافه شده به نام لینک های پرزر که هر سایتی خواستار تبادل لینک با پرزر بود میتونه از این بخش استفاده کنه.و اینکه موفق باشید. لینک های پرزر اخبار پرزر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 سلاماین قسمت اخبار فکر نکنم با زبان ما سازگار باشه قبلش بهتر بود یه تستی می زدی من این مازول رو تست کردم متاسفاته وقتی فارسی می نویسی کلمات علامت سوال می شه فکر کنم یادشون رفته اون قسمت رو درست کنندقبلا یه همیچنین ماژولی رو توی پشتیبانی قبلی ضمیمه کرده بودم فکر کنم اونم مثل این بود ولی برای ورژن1.3.1 بود نمیدونم برای ورژن 1.4.4 هم جواب می ده یا نهفکر کنم اینا هم از اون کپ رفتن یا یکی هست ادرسش یادم رفته ولی در کل سایتتون عالی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 مرتضی جان تو سایت پرزر همه چی تسط میشه اول و قسمت اخبار پرزر رو روش کمی کار کردیم و مشکلاش رو برطرف شد و الان به خوبی کار میکنه.ممنون از نظرت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senatoring ارسال شده در شهریور 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2012 با عرض سلام خدمت آقا حمیدراستش حدود 3ماه پیش قالب پرزر رو ازتون خریدم و واستون پی ام خصوصی گذاشتم که متاسفانه جواب ندادین ، لطفا ر صورت امکان جواب بدین ممنون میشم ، منتظر تماستون هستم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .