hotzero ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 با سلام خدمت اساتید عزیزمن توی سایتم یه مشکل دارد قسمت محصولاتم زیر محصولات قیمت ظاهر نمی شه.با تغییر سایز عکسم مشکل حل نشدلطفا راهنمایی کنیدآدرس سایت :www.rasakala.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 تغییری در فایل های قالب ندادین؟ یا ماژولی رو نصب نکردین اخیرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 با تشکر از شمانه کاری نکردم.نمیدونم باید چی کار کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 قیمت تمامی محصولاتتون 0 و ناموجوده. این مورد رو اصلاح کنیدفروشگاهتون رو در حالت کاتالوگ نذاشتین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 من محصولات رو در منوی کاتالوگ -محصولات اضافه کردممگه جای دیگه ام میشه؟قیمت ام میذارم همینه فرقی نمی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 کجا رو باید نگاه کنم که از حالت کاتالوگ درش بیارم؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 در بخش تنظیمات -> محصول ها -> حالت نمایشگاهی: خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 دوست عزیز خیر هستشدوست عزیز خیر هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 احتمالا قیمت رو تو فیلد اشتباهی مینویسید . باید تو کادر پیش مالیات قیمت خرده فروشی بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2015 محصولات ناموجودهتعداد رو هم درست کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 ممنونم از راهنمایی شماسایت به طور کامل راه اندازی نشده.فعلا مشکل داره به خاطر همین موجودی ها رو نگذاشتم.قیمت 2 تا از محصولات و گذاشتم به همراه موجودی.طبق فرمایش شما قیمت ام مشکلی نداشت.فک کنم قالب سایت مشکل پیدا کرده چون عکس با سایز خیلی پایین ام میزارم جواب نمیدهمن از نسخه اصلی سایت یه بکاپ دارم چه طوری می تونم قالب سایت و دوباره بریزم.لطفا راهنمایی کنید. اگه قالب سایت و بریزم چه اطلاعاتی از بین میره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 با ریختن دوباره قالب هیچ اطلاعاتی از بین نمیره (البته برگردوندن بکاپ اطلاعات رو از بین میبره!)برای نصب دوباره قالب کافیه از بخش تنظیمات -> قالب ها روی default-bootstrap بذارید سپس قالب فعلیتون رو حذف کنید بعد به پوشه modules هاست برید و ماژول های قالب رو حذف کنید در نهایت دوباره از بخش تنظیمات -> قالب ها -> افزودن جدید قالبتون رو نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hotzero ارسال شده در فروردین 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2015 ادمین عزیز این شاخه modules کلی پوشه توشه من سر در نمیارم.ای خدا یکی به دادم برسه.امکانش هست شما زحمت بکشید انجام بدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .