ma_dy_930 ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 سلام من یه محصول دانلودی رایگان گذاشتم تا کاربر رایگان دانلود کنه ولی وقتی می خواد به قسمت پرداخت یا لینک دانلود برشه این پیغامو میده Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 78 bytes) in /home/iranface/public_html/tools/tcpdf/htmlcolors.php on line 151بعداز فعال کردن دیباگ مشاهده کردم چرا کلا اینقدر پیغام رم میاد الان رم روی 32 گذاشته بودم نمیشه کاری کرد اینهمه رم نخواد سوال دوم میشه یاد بدید چطور میشه ادرس خواستن رو برای بعضی از کالاها بردارم توی سورس یا هرجای دیگه البته یه باتم گذاشتم که بصورت اتوماتیک پر کنه ولی می خوام ببینم میشه کاری کرد اصلا نخواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 ماژول های اضافه رو پاک کنیدباید فرم ثبت نام رو ویرایش کنید که نیاز به آشنایی با کنترلرهای پرستا داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ma_dy_930 ارسال شده در فروردین 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 ماژول های اضافه رو پاک کنیدباید فرم ثبت نام رو ویرایش کنید که نیاز به آشنایی با کنترلرهای پرستا دارهتشکر از جوابتون ولی من رم روی 64 گذاشتم الام محدودیت حافظه در پیکر بندی روی 64 هست بازم پیغام خطا میاد جالب اینکه لینک دانلود برای ایمیل ارسال میشه ولی صفحه طرف سایت سفید میشه من غیر از ماژول بانک ملت ماژول دیگه نصب نکردم و راهنمای برای ویرایش کنترلرهای پرستا حتی انگلیسی هم باشه خوبه وجود داره اگر هست میشه لینک مستقم بدید با تشکر بسیار فکر می کنم همه مشکل از ایجاد فایل pdf هست نگاه کنید این پیغام روFatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 12288 bytes) in /home/iranface/public_html/tools/tcpdf/fonts/helvetica.php on line 11چون وقتی توی تاریخچه سفارشات روی pdf کلیک می کنم این پیغام صادر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 حداقل محدودیت حافظه برای نصب پرستاشاپ ۱۲۸ مگابایت هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ma_dy_930 ارسال شده در فروردین 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 جواب مشکل رم در نتایج نهای خرید رایگان که صفحه سفید می آید این انیجا میگذارم بقیه هم مشکلشون حل شه توی ادرسی که در پایین داده شده خط زیر وارد کنید و ذخیره کنیدIn 1.5.4.1 i solve the problem adding the following line to /config/config.inc.php ini_set('memory_limit', '512M'); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 سلاماین مورد در اکثر هاستهای اشتراکی کارایی نداره و قابل استفاده نیست چون هاست دسترسی به این مقادیر رو میبنده.اگه کار نکرد باید درخواست بدید به هاستتون تا این مقدار رو افزایش بده براتون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .