film2serial ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 با سلام یه ماژول رو نصب کردم و این اتفاق واسم افتاد کلا نمیتونم ورد بخش مدیریت بشم ارور 403 Forbidden میده اگه دوستان کمک کنن مممنون میشم ماژول محصولات پر طرفدار بود خودم داشتم و دوباره اشتباها نصب شد اینجوری شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 دوست عزیز وارد پنل هاست شوید و از داخل روت جایی که پرستا نصب است فایل htss رو پاک کنید و ریفرش بدین بعد وارد مدیریت بشین و ماژول رو پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در فروردین 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 ممنون از پاسختون مشگل مدیریتم حل شد فقط محصولات پرطرفدار رو که خودم داشتم و این ماژول محصولات پرطرفدار رو که حواسم نبود رو نصب کردم و الان وارد پیکربندی ماژول محصولات پرطرفدار میشم مثلا روی 12 میذارم که توی صفحه ی اصلی نشون بده ولی موقع ذخیره این ارور رو میده Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 سلامماژول رو از داخل بسته پرستاشاپ پارسی مجددا نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .