mohamedx6 ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 سلام 1.برای پر کردن فیلد محتوا در صفحه محصول از کجا باید اقدام کرد؟2.برای افزودن ترکیبی که اختیاری باشه و در صورت انتخاب موجب افزایش قیمت میشه از کجا اقدام کنم؟الان بنده در قسمت ترکیب ها ترکیب مورد نظر خودم را اضافه می کنم ولی هر کاری می کنم این ترکیب به صورت پیش فرض انتخاب میشه و نمیشه در صفحه محصول فعال یا غیر فعالش کرد و مشتری مجبوره مبلغ را اجبارا پرداخت کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 1. فیلد محتوا چیه منظورتون؟2. میتونید یک ترکیب مخالف هم ایجاد کنید بدون تاثیر بر قیمت و بذارید پیش فرض ازش استفاده بشه یک ترکیب هم اضافه کنید که قیمت رو افزایش بده در این صورت کاربر با انتخاب ترکیب مورد نظر شما قیمت بعد افزایش رو میبینه و در حالت عادی قیمت اضافه نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در فروردین 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 http://upload7.ir/preview.php?user=&file=0220eba281034db472cb8f2583fed1ae431736b6.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2015 قالبتون چیه؟ از پشتیبانتون سوال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در فروردین 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 قالب لئو هستشاتفاقا پرسیدم گفتن که مربوط به اسکریپت هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2015 سلامپرستاشاپ چنین چیزی در صفحه محصول نداره. یا مربوط به قالب شماست یا ماژولی نصب کردید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .