behmod ارسال شده در فروردین 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 وقت بخیر در قسمت مشخصه های محصول وقت موقعیت رنگها رو جابجا می کنم ، پیغام جابجایی موفق رو می ده ولی بعد که رفرش می کنم دوباره رنگها همون جای سابق هستند. این مشکل برای رنگ ها وجود داره ولی برای سایز به درستی عمل می کنه راهنمایی از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 رفرش می کنید؟ نباید رفرش کنید باید "ذخیره و ماندن" رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behmod ارسال شده در فروردین 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2015 فکر می کنم ناقص مطرح کردم منظورم مشخصه های یک کالای خاص نیست . منظورم جابجا کردن مشخصه ها و مرتب کردن اونا در صفحه تعریف مشخصه رنگ هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلاماین باگ در نسخه های جدید برطرف شده ، باید منتظر نسخه جدید پرستاشاپ فارسی باشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 با سلاممن از قالب پیش فرض پرستاشاپ استفاده می کنم . 1.6.1.2در قالب پیش فرض ، در صفحه ی دسته بندی اگر در ترکیب کالا رنگ وارد شده باشه بصورت مربع های رنگی کوچک زیر عکس محصول نمایش میده مشکلی که مواجه شدم این هست که اگر در یک شاخه- محصول اضافه کنم ( با ترکیب یا بدون ترکیب)- یا محصول رو ویرایش کنمدیگه مربع های رنگی کوچک در صفحه دسته بندی اون شاخه نمایش داده نمیشه (بقیه شاخه ها براشون اتفاقی نمی افته)در حالی که در کاتالوگ محصول ترکیبات و رنگ ها وجود داره. در خود صفحه product هم قابل مشاهده و انتخاب هست.(این اتفاق حتی برای شاخه زنانه که دیفالت با نصب وجود داره اتفاق افتاد) حالا اگر در شاخه ای که مشکل دار شده یک محصول رو ویرایش کنم و بخش ترکیب اش رو ادیت کنم فقط برای اون محصول رنگ ها نمایش داده میشهولی با ادیت محصول دوم نمایش رنگ های محصولی که اول ویرایش کردم باز از بین میرهلطفا من رو راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moon ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 با سلاممن از قالب پیش فرض پرستاشاپ استفاده می کنم . 1.6.1.2در قالب پیش فرض ، در صفحه ی دسته بندی اگر در ترکیب کالا رنگ وارد شده باشه بصورت مربع های رنگی کوچک زیر عکس محصول نمایش میده مشکلی که مواجه شدم این هست که اگر در یک شاخه- محصول اضافه کنم ( با ترکیب یا بدون ترکیب)- یا محصول رو ویرایش کنمدیگه مربع های رنگی کوچک در صفحه دسته بندی اون شاخه نمایش داده نمیشه (بقیه شاخه ها براشون اتفاقی نمی افته)در حالی که در کاتالوگ محصول ترکیبات و رنگ ها وجود داره. در خود صفحه product هم قابل مشاهده و انتخاب هست.(این اتفاق حتی برای شاخه زنانه که دیفالت با نصب وجود داره اتفاق افتاد) حالا اگر در شاخه ای که مشکل دار شده یک محصول رو ویرایش کنم و بخش ترکیب اش رو ادیت کنم فقط برای اون محصول رنگ ها نمایش داده میشهولی با ادیت محصول دوم نمایش رنگ های محصولی که اول ویرایش کردم باز از بین میرهلطفا من رو راهنمایی کنید الان یک اتفاقی افتاد من دو جا این مشکل رو داشتمهم روی لوکال و هم روی هاست. همزمان داشتم تست می کردمدر هر دو جا با "پاک کردن حافظه موقت" ار منوی کارایی مجدد رنگ ها در صفحه دسته بندی نمایش داده شد آیا دلیل اش همین بوده یا مجدد ممکنه همین حالت پیش بیاد من هی باید حواسم باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2016 سلام من یه مشکل دارم با مشخصه های محصولروی لوکال نصب کردم ورژن 1.6.15 بیش از 10 تا مشخصه محصول مثلا به اسم مشکی و url رو هم زدم black وقتی ترکیب رو عوض میکردم توی url نوشته میشد black یا هر ترکیبی ک انتخاب میکردم url رو مینوشت. جدیدا 2-3 روز هست از قسمت مشخصه های محصول فقط میشه اسم مشخصه رو زد کلا url غیب شده !!! نیست ؟! لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 مدیران خواهشمندم پیگیری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2016 روی لوکال نمیشه پاسخ قطعی داد دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .