sinaevil ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 سلام دوستانتوی سایت من در حال حاضر موقع ثبت نام خالی هیچ مشکلی وجود ندارد و مراحل به طور کامل انجام میشه. اما وقتی از روی سبد خرید کسی میخواد عضو بشه و فرم عضویت رو پر میکنه خطای زیر نمایش داده میشه TECHNICAL ERROR: unable to save account Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror جالبه که ثبت نام انجام میشه. فقط صفحه بعدی که باید یورز ثبت شده لوگین شده باشه و بگه ثبت نام موفقیت آمیز بود لود نمیشه. کسی می دونه مشکل چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrali1234 ارسال شده در فروردین 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2018 منم همین مشکل رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
general2 ارسال شده در تیر 17، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2018 و من هم این مشکل رو هنگام ذخیره یک حامل دارم ... لطفا راهنمایی کنید TECHNICAL ERROR: Details:Error thrown: [object Object]Text status: parsererror نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .