akam ارسال شده در فروردین 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2015 با سلام و خسته نباشید من برای یک محصول 10 تا تصویر گذاشتم تو گالری تصاویرش. سه نوع ترکیب هم برای همون محصول در نظر گرفتم. برای هر نوع ترکیب این محصول، یک یا دو تا تصویر از همون تصویرهای موجود در گالری، تیک زدم.(اختصاص دادم) وقتی که کاربر ترکیبی رو انتخاب می کنه، تو گالری همون دو تا تصویر نشون داده میشه. که تا اینجا همه چی درسته. اما وقتی میری و همون دو تا تصویر رو بزرگ میکنی، دکمه های بعدی و قبلی گالری ظاهر میشن که با زدنبعدی، همه تصاویر یکی یکی و بدون در نظر گرفتن اون ترکیب انتخاب شده، نمایش داده میشه. چطور باید جلوی این کار گرفته بشه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در فروردین 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2015 سلامدوستان سرشون شلوغه یا سوال من نامفهوم یا تکراری یا نیاز به بررسی داره؟چون کسی جوابی نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 سوالتون سخت نیستبرای این قبلی و بعدی رو نشون می ده که از پوشه ایمیج عکس ها رو نشون می دهیعنی وقتی روی عکس بزرگ نمایی رو می زنی و قبل و بعد رو می زنی این خواندن عکس ها از پوشه ایمیج محصول هست نه از محلی که ترکیب رو ایجاد کردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در فروردین 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 سوالتون سخت نیستبرای این قبلی و بعدی رو نشون می ده که از پوشه ایمیج عکس ها رو نشون می دهیعنی وقتی روی عکس بزرگ نمایی رو می زنی و قبل و بعد رو می زنی این خواندن عکس ها از پوشه ایمیج محصول هست نه از محلی که ترکیب رو ایجاد کردیسلام، اره اینجوریه.اما راه حلش چیه؟چون من یک ترکیب دارم که توش تصاویر خیلی مهمه، یعنی کاربر در اصل باید یکی از اون تصاویر رو انتخاب کنه.کاری میشه انجام داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 با تغییر مسیر فراخوانی عکس شاید بشه، یعنی فراخوانی عکس ترکیب از جایی باشه که به همین منظور اختصاص داده شده از گالری تصاویر محصولدوستان طراح نظر دقیق بدن بهتر هستاز بازارچه هم می تونین اقدام کنین، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در فروردین 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2015 با تغییر مسیر فراخوانی عکس شاید بشه، یعنی فراخوانی عکس ترکیب از جایی باشه که به همین منظور اختصاص داده شده از گالری تصاویر محصولدوستان طراح نظر دقیق بدن بهتر هستاز بازارچه هم می تونین اقدام کنین،آقایون طراح پیشنهادی دارن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akam ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 راه حلی داره که بشه درستش کرد؟ کسی تا حالا این مشکل نداشته!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .