m like mother ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 سلامدر ویرایش اول که نصب کرده بوده نظرات محصول وجود داشت اما ویرایش دوم رو ( از صفر ) نصب کردم نظرات محصول وجود ندارد و به جای آن review و به انگلیسی است ماژول نظرات را از کجا باید دریافت کنم؟ کلا بد نصب شده یا نداشته یا باید جایی را تنظیم کنم . تو قسمت ماژول ها نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 همونه دوست عزیز ، اگه نصب کنید اسمش فارسی میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 ایا امکان پاسخ به نظرات محصول از محیط مدیریت امکان ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 سلامخیر . این ماژول نظرات هست نه پرسش و پاسخبرای این منظور باید از ماژول مجزا استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .