hamid ارسال شده در اسفند 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2015 این لینک در آپدیت بعدی حذف خواهد شد واکنش ها : giga0101 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در فروردین 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2016 سلام اقای نصیری من یه مشکل بد برای اضافه کردن محصولات به شاخه ی اصلی دارم سایت بنده djfilm.ir و اینکه وقتی یه محصول اضافه میکنم شاخه ی اصلی 720 هستش وقتی تیک اون رو میزنم برا محصول داخل محصولات 720 نشونش میده ولی وقتی ژانر فیلم مثلا اکشن یا هیجانی یا هرچی که زیرشاخه ی شاخه ی 720 هستش رو میزنم داخل 720 شاخه اصلی نشون داده نمیشه ممنون اگه بگین مشکل چیه و یه مشکل دیگه موقع اضافه کردن عکس در ادامه ی محصول عکسی که میخوام اضافه کنم میچسبه به نوشته و یه حالته نافرم و زشتی بهش میده هر کاری هم میکنم که بیاد زیرنوشته نمیشه ممنون اگه راه حل بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 سلاممشکلات خود را در بخش تیکت ثبت کنید تا در سریع ترین زمان بر طرف شود. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
giga0101 ارسال شده در خرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 سلام. من میخواستم تصاویر زیر شاخه ها حذف شوند. چطور باید اینکار را انجام دهم؟http://uupload.ir/files/xec7_jj.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .