m like mother ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 با سلامویرایشگر قسمت محصولات، نه فونت داره بشه انتخاب کرد نه اندازه فونت؟ چکار باید کرد؟ کلا اینجوریه یا فروشگاه من خرابه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 کدوم ویرایشگر منظورتونه؟ یک عکس بدین از اون بخشی که مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در فروردین 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 بخش که داریم محصول جدید اضافه می کنیم میخواهیم توضیحات کوتاه یا اطلاعات بیشتر رو بنویسیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 سلاممن هم همین مشکل رو دارم ولی وقت نکردم مطرح کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 در ویرایشگر رو "قالب -> قالب" که کلیک کنید تنظیماتی برای شما میاد. البته نمیتونید سایز رو مستقیما بهش بدید یا این که فونتش رو عوض کنید مگر این که در کد سورسش مستقیما بهش استایل بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 یعنی کلا همینطوریه دیگه ؟ یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد ؟ واقعا مشکل منم همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 تنها راهی که به ذهن من میرسه تغییر در سورس اون هست. این بخش رو خود پرستا گذاشته و متاسفانه چنین قابلیتی رو نداره. نمیدونم دلیلشون چی بوده شاید سایر دوستان بدونن دلیلش رو بتونن راهنمایی کنن اما من نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در فروردین 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 لااقل باید فونت های سیستمی مثل Tahoma و Arial رو مثل هر ادیتور استاندارد دیگری براش می ذاشتند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2015 این مورد رو باید پرستا شاپ خودش میذاشت. اگر فراموش نکنم گزارش میکنم این موضوع رو. البته این روزها دیگه همه از پیوست فونت css3 استفاده میکنند و میتونید از طریق css مشخص کنید که نوشته های این بخش چه فونتی داشته باشند واکنش ها : tofighsob 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مهر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2015 چطور فاصله بین خطوط رو زیاد کنم چون اندازه فونت رو زیاد می کنم متون خیلی نزدیک بهم میشه و چهره خوبی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 با استفاده از خاصیت line-height در css نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 دوستانی که میخوان ویرایشگرشون در بخش مدیریت امکاناتش بیشتر بشه ، من کمی دستکاری کردم فایلشو ، میتونید دانلود و در پوشه js در روت اصلی کپی کنید واکنش ها : almarket.ir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 از کجا دانلود کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 سلام من از فونت جدید انجمن خوشم اومده توسط موزیلا اسمش در آوردم .دقیق متوجه نشدم چون یه فونت انکلیسی هست یه توضیح هم داره sance-serif raleweyدوستان راهنمایی کنن درسته همین فایل آپلود کنم ؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 در تاپیک دیگه راهنماییتون کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2015 الان فونت سایتم عوض کردم تنها مشکلی که دارم اعداد سبد خرید خیلی کوچک میزنه اندازه متن میشه درست کرد ولی اعداد به مشکل خوردم پیشنهاد دوستان چیه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2015 از طریق css میتونید سایز فونتش رو تغییر بدید. آموزش فایرباگ رو در انجمن مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 از طریق css میتونید سایز فونتش رو تغییر بدید. آموزش فایرباگ رو در انجمن مطالعه کنید فایل مورد نطر روپیدا کردم اما بعد از ویرایش ذخیره نمیشه چندین بار هم کارایی رو روشن و خاموش کردم اما دوباره به همون سایز قبلی بر میگزدهیه سوال دیگه در فایر باگ از کجا باید ادرس فایل مورد نظر رو پیدا کردممنون http://uupload.ir/files/sf5f_7.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2015 فایل global_rtl.css رو باید ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 دوستانی که میخوان ویرایشگرشون در بخش مدیریت امکاناتش بیشتر بشه ، من کمی دستکاری کردم فایلشو ، میتونید دانلود و در پوشه js در روت اصلی کپی کنیدفایل از کجا دانلود کنیم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .