سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2015 با سلامدر قسمت کاتالوگ و شاخه ها وقتی میخوام درون شاخه زیر شاخه جدیدی اضافه کنم صفحه مربوطه به هم ریخته و زیر شاخا ایجاد نمبشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2015 صفحه تون کامل لود نشده. منظورم اینه که فایل های css اش درست لود نشده باید ببینید مشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2015 باید دیباگ رو روشن کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 حالا دیباگ رو هم روشن کنید اما فکر میکنم با inspect مرورگر بتونید ببینید چه فایل هایی لود نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2015 رو این خط شک دارم باز اکه براتون امکان داشته باشه دسترسی بدم یه نگاهی بکنین ممنون میشم خط کشیده رو فونت ها html {direction: rtl;font-family: tahoma,sans-serif;}html {font-family: sans-serif;} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 خیر دوست من اینجا مشکلی نداره. باید ببینید چه فایل هایی لود نشدن. این خط هایی که کشیده مهم نیست. با خطای قرمز رنگ باید مشخص کرده باشه که چه فایل هایی لود نشدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 خوب فایل هایی که لود نشدن رو چیکار باید بکنم؟فایل شاخه ها در مدیریت چی هست ؟ میشه با کپی او در هاست نتیجه گرفت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 بقیه بخش هاتون که بهم ریخته نیست این یعنی اگر کل پوشه ادمینم دوباره بریزید احتمالا فایده ای نداره. باید مشکل ریشه یابی بشه و ببینیم چرا توی این صفحه فایل ها رو لود نمیکنه و خطا رو رفع کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2015 من مسیر روئ نمیدونم درست رفتم یا نه ولی این تصویرشه. نمیدونم چیکار بکنم . قرمزهاش بیشتر از سبز هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 از اساتید لطفاً منو راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 اطلاعات مدیریتتون رو ارسال کنید بررسی کنم. اینطوری که نمیشه نظری داد دوست من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .