film2serial ارسال شده در فروردین 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 با سلام و خسته نباشید یه سوال فنی هست لطفا دوستان کمک کنن ببینم که این قسمت تنظیمات در بخش مدیریت که سئو و urlها هستش چه تاثیری برای میزان بازدید داره چطور باید تنظیم بشه ایا تاثیری داره ممنون اگه راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در فروردین 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2015 تاپیک تنطیمات اولیه پرستاشاپ رو سرچ کنین و بخونین، آقا بهمن هم یک فیلم درست کرده که بسیار مفیدهتاثیر مستقیم روی سئو سایت داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
film2serial ارسال شده در فروردین 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2015 ممنون رفتم قسمتی که گفتین ولی ویدئو رو پاک کردن و من پرستام 1.5 هستش کسی هست بتونه اپلودش کنه بهش نیاز دارم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .